Elmshorn'da EWB başkanlığını yıllardır sürdüren Hayri Öznarin, dernek binasında gerçekleşen olağan genel kurulda adaylığını koymayınca oybirliği ile oğlu Harun Öznarin başkanlığa seçildi.

VİZYONUMU TAMAMLADIM

Başarılı çalışmalarını 21 yıl sürdüren Hayri Öznarin anlamlı ve duygulu bir teşekkür konuşması yaptı. Öznarin, “Yıllarca yaptığım çalışmalar çerçevesinde ailemi zaman geldi ihmal ettiğim oldu. Fakat farklı uluslardan olan arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız etkinlikleri elbirliği ile güven içerisinde yerine getirdik. Geriye dönüp baktığımda 21 yılda geldiğimiz konumda ve yaptığımız çalışmalarda vizyonumu tamamladığıma inanıyorum. Destek verenlere hatta düşmanlarıma dahi çok teşekkür ediyorum” dedi ve oldukça duygulandığı görüldü.



ÇİÇEKLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan yardımcısı Hansjörg Mauch Hayri Öznarin'e hitaben yaptığı konuşmada ise, “20 yılda sabırla, anlayışla yaptığınız çalışmalar sonucu 20 proje, 28 personel ve çok sayıda üyenin yanı sıra 8 şubesi ile önemli bir çalışma alanı bizlere bırakıyorsunuz. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz ve bıraktığınız yerden en iyi şekilde çalışmaları dev alıp devam ettireceğiz” dedi ve bir buket çiçekle hediyeler takdim etti.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ



Nicolai Overbeck, Ruth Cymbalista ve Neslihan Öznarin-Ateş'in divan kurulu görevine getirildiği toplantıda oybirliği ile Harun Öznarin  başkanlığa getirilerken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Reinhard Pohl (başkan yardımcısı) Karl-Fred Pentzek, Hansjörg Mauch (asil üyeler), Aynura Guliyev (kasacı), Nazan Malkoç (sekreter), Barış Karabacak (basın sözcüsü). Denetleme Kurulu'na seçilenler: Şerif Akdem, Halil Akkaya ve Azmi Akgül. Başkan Harun Öznarin, “Babamla birlikte çalışmalarda bulunuyordum. Başarıla çalışmalara bundan sonrada devam edeceğiz” diyerek üyelere güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Çalışmalar üzerine geniş bilgi almak isteyenler için.
www.ewbund.de