Kemer'deki PR Club Belpınar Otel tarafından tesiste konaklayan turistler arasında düzenlenen güzellik yarışması nefesleri kesti. Yarışmaya, çoğunluğu Rus tatilciler olmak üzere Belarus ve Ukraynalı 17 güzel katıldı. Tesiste havuz başında düzenlenen Miss PR Belpınar Güzellik Yarışması'nın güzelleri, podyuma 2 farklı kostümle çıkarak jüriden puan almaya çalıştı. İlk olarak günlük kıyafetleri ile jürinin ve tesiste konaklayan turistlerin karşısına çıkan güzeller, ardından bikinileri ile podyumda yürüyerek kendilerini tanıttı. Tez Tour'un yöneticilerinin de aralarında yer aldığı jüri üyeleri, birinciyi belirlemekte oldukça zorlandı. Yarışmanın finalinde güzeller, podyuma çıkarılan motosiklet üzerinde seksi pozlar verdi.

Dereceye giren güzeller açıklanmadan önce tesisin mutfak ekibi ve animasyon ekibi kısa birer şov yaptı. Her iki ekibin yaptığı gösteriler büyük ilgi gördü.

Gösterinin ardından jüri, dereceye giren güzellerin adlarını sırayla okudu. Yarışmada, Ukraynalı 20 yaşındaki Anta Tkalich 'Miss Pr Belpınar' seçilerek birinci olurken, ikinci Rus güzel 21 yaşındaki Natalia Gudova, üçüncü aynı ülkeden Irina Chastnikova, dördüncü ise Belarus'tan Anastasia Shulinskaya oldu. Havai fişek gösterisiyle sona eren gecenin sonunda dereceye giren güzellere altın kolye, Club Kemer Aura ile Babel SPA Center'da ücretsiz paketler hediye edildi.