Kendi tasarımları

Beyaz ve krem renklerinde dantel ve şifon ağırlıklı çalışmalar yaptığını belirten Hakbilen'in yeni şık gelinlik koleksiyonu adeta göz kamaştırdı. Gelinlikleri giyen mankenler önce iki araba eşliğinde kentin önemli ve gözde yerlerini turladılar. Alster Gölü kenarında ise mankenler orada bulunanlar tarafından hem alkışlandılar hem de eşsiz bir tanıtım yaptılar.



Gala öncesi podyuma çıktılar


Rejisörlüğünü Marcel Kolvenbach ve Ayşe Kalmaz'ın yaptığı Almanya'da Türk düğünleri içerikli “Düğün” adlı filmin galasının yapıldığı Studio Kino sinema salonunda 7 bayan ve 2 erkek manken alkışlarla podyuma çıktılar. Sinemaseverlerin ilgi ile izlediği defile de gelinlikler göz kamaştırırken mankenlen uzun süre alkışlandılar.

Galaya renk kattılar



Amaçlarının film galasına katkıda bulunmak olduğunu belirten İnci Hakbilen, “Konusu Almanya'da düğünlerin ele alındığı güzel bir filmin galasında bizde gelinlik modellerimizi mankenlerimizle talep üzerine tanıtarak renk kattık. Hem filme dikkat çekmek hem de özel tasarımımız olan gelinliklerimizi sinemaseverlere tanıtmak amacı ile buradayız” açıklamasında bulundu.