Hamburg'da Dermastil adlı güzellik merkezi görkemli ve yoğun katılımla kapılarını hizmete açtı.

Açılışa Güzellik Uzmanı Emine Kocabıyık, eşi Bülent Kocabıyık, aileleri, elemanları ve her kademeden yoğun katılım olduğu görüldü. Emine ve Bülent Kocabıyık çifti, açılışa iştirak eden davetlilerle tek tek yakından ilgilenip açık büfe ikramında bulundular. A'dan Z'ye kadar bakım, güzellik üzerine hizmet sunduklarını belirten Emine Kocabıyık, “Daha önce yıllarca müşterilerime bakım ve güzellik üzerine çalışmalar sundum. Çok sayıda müşterilerimiz vardı ve kira sözleşmesi bittiği için 183 metrekare genişliğinde daha geniş bir yere geçtik. Dolayısıyla hizmet alanlarımızı genişlettik ve daha rahat ortamda iyi hizmet sunabileceğiz müşterilerimize” dedi.

En son modern teknikle

Piyasada tekniğin devamlı yenilendiğine işaret eden Emine Kocabıyık, “Lazer gibi en son modern teknikle çalışmalarımızı yapıyoruz. Manikür, pedikür, ağda, istenmeyen tüyleri yok etme, uzun, dolgun kibrik farklı çalışmaları. Kalıcı makyaj, dövme bayanlara ve baylara hizmeti sunuyoruz. Ayrıca kaliteli patentini aldığımız kendi ürünlerimizden oluşan bakım ekipmanı müşterilerimizin hizmetinde.

Ben, eşim ve iki uzman personelle müşterilerimizin emrindeyiz. Bakım yaptırmak isteyenlerin 040-89067950 numaralı telefondan randevu almalarını rica ediyoruz. Ayrıca fiyatlarımız uygun ve www.dermastil.de internet adresinden geniş bilgi almak mümkündür” açıklamasında bulundu.