Necat Aydın ve Sevilay Candan'ın işletmeciliğini yaptığı, Bodrum Milta Marina'nın içinde yer alan ve dünya mutfağından seçme lezzetlerin yer aldığı Bodrum Pier, yaza merhaba açılışını düzenlediği kokteyle gerçekleştirdi. Kokteyle, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katılırken, şarkıcı Deniz Seki de gecenin tanıtım yüzü olarak yer aldı. Gecede, müzisyen Aşkın Arsunan tarafından oluşturulan 'Arsunan Jazzino Band' sahneye çıktı. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sahneye çıkacak olan grup, davetlilere unutuymaz bir gece yaşattı.

Aşkın Arsunan davetlilere bir sürpriz yaparak, şarkıcı Deniz Seki'yi sahneye çağırdı. Sahneye çıkan ve prova yapmadan şarkı söylemeyi sevmediğini belirten Seki, rica üzerine üç parça seslendirdi. Seki davetlilerden büyük alkış aldı.

'AŞK SORMAYIN BANA'

Açılışla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Seki, "Bodrum, her zaman çok sevdiğim bir yer olmuştur. Her zaman gelirim, dinlenirim ve giderim. Çok beğendiğim Bodrum Pier'in açlışını yapmaktan dolayı mutluyum" dedi. Deniz Seki aşık olduğu birinin olup olmadığına ilişkin soruya, "Açılışı yapıp gideceğiz, aşkı filan karıştırmayın şimdi" yanıtını verdi.

30 HAZİRAN'DA AYHAN SİCİMOĞLU SAHNEDE

İşletmeci Sevilay Candan da mekanın kentin tam kalbinde olduğunu belirterek, "Dekoru ve görüntüsüyle, Bodrum Pier eğlence sektörüne adım attı. Bodrum'da yaşayanlar, bu güzel yerin güzelliğini en kısa zamanda keşfedecektir. Dünya mutfağından seçkin lezzetlerin bulunduğu restoranımızda balık çeşitleri, özel soslu yemekler ve kuzudan kokoreçe birçok yemek çeşidi yer alacak. Perşembe, cuma cumartesi geceleri ise Arsunan Jazzino Band'in konseri olacak" dedi. Bodrum Pier'de 30 Haziran gecesi ise perküsyon ustası olarak adlandırılan ünlü müzisyen Ayhan Sicimoğlu sahneye çıkacak.



SŞ(İÖ/CK)