Ereğli Belediyesi'nin bu yıl 19'uncusunu düzenlediği festivalin 2'nci gününde ilk olarak rock müziğin sevilen ismi Şebnem Ferah konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Şebnem Ferah, hayranlarından büyük alkış aldı. Konser sırasında, geçen yılki festival konserini annesi İfadet Ferah'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığını hatırlatan Şebnem Ferah, "Elimde olmayan nedenlerle geçen yıl buluşamadık. Bugün buluştuk" dedi. Ferah, 'Hoşçakal' şarkısıyla hayranlarına veda ederek konserini bitirdi.

DARYA: MEHMET ALİ ERBİL İLE TÜRBE ARKADAŞIYIZ

Şebnem Ferah'ın ardınan Rus şarkıcı Darya Shkalkova sahneye çıkarak mini konser verdi. 3 şarkı seslendirip sahneden inen Darya, gazetecilerin Mehmet Ali Erbil ile gazetelere yansıyan fotoğraflarına ilişkin sorularını yanıtladı. Ünlü şovmen ile türbede tanıştıklarını anlatan Darya Shkalkova, "Mehmet Ali ile biz türbe arkadaşıyız. Türbede tanıştık. Bir tatilde oraya dua etmeye gittik. O kadar. Sadece arkadaşız. Ama gerçekten onu çok seviyorum. Çok eğlenceli bir insan. Türbelere gidiyorum. Dua ediyorum. Allah'a inanıyorum ve inançlı bir insanım" dedi.

Darya'nın ardından MFÖ sahneye çıktı. Hayranlarının coşkulu tezahüratları arasında konserine başlayan MFÖ, sevilen şarkılarıyla alanı dolduran binlerce kişiyi eğlendirdi.  Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’a çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. Konser, havai fişek gösterileriyle sona erdi.



GG,İÇ(EE/İD)