Menajeri Mustafa Ayata ile birlikte Kargıcak Beldesi'ndeki Utopia World De Luxe Hotel'de tatil yapan şarkıcı Burcu Güneş, otelin plajında düzenlenen partiye üzerinde pembe ve siyah dar askılı bluz, altında ise kısa taytının üzerine giydiği Afrika'ya özgü dansçı kostümü ile katıldı. Otelin yerli ve yabancı müşterileriyle birlikte ilk olarak ateş şov, dans ve akrobasi gösterilerini izleyen Güneş, daha sonra köpük makinesinin altında dans etti. Vücudunu kaplayan köpüğe rağmen kendisini fark eden bazı hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Burcu Güneş, gece boyunca neşeli dakikalar yaşadı.

Gecenin sonunda Güneş, deniz kenarına kurulan masaya konulan pastanın mumlarını 'Bir sevgi istiyorum' adlı şarkısı eşliğinde söndürdü.

Kutlama sırasında patlatılan şampanyanın yüzüne sıçraması nedeniyle zor anlar yaşayan Burcu Güneş'i ilk olarak Utopia World De Luxe Hotel Genel Müdürü Cengiz Aksoyer ve menajeri Mustafa Ayata kutladı. Güneş doğum gününü gecenin geç saatlerine kadar yabancı turistlerle dans ederek kutladı.