Brüksel'de düzenlenen açık hava konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Konser için kapatılan Saint Josse Place Charles Rogier ( Rogier Meydanında ), Anadolu yemeklerini tanıtan standlar kuruldu.

Türk Telekom Belçika tarafından organize edilen festivalde Belçika'da yaşayan yerel sanatçılardan Funda Kılıç, Gülabi Kubat, Kenan Erer, Rafik El Mani, Dj fon, Kurşat Zengin de sahne aldı.

Hadise'nin verdiği konserde vatandaşlar adeta coştu.

Konser sonrası konuşan Türk Telekom Belçika pazarlama Müdiresi Dilara Deneve “Bu gün için çok duygulandığımız bir gün,  çok gururlandığımız bir gün oldu diyebilirim. Çok muhteşem oldu bence, bütün Halkımızla beraber böyle bir etkinliği gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Özellikle göçün 50. Yılını böyle bir anlamlı bir günü, hep birlikte kutlama imkanı bulduk, bu yüzden bu organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KONSER ÖNCESİ GÖRÜNTÜ KRİZİ

Konser öncesi organizatörlerin, konserden görüntü alınmayacağı şeklinde ikazı sonrası kameralan ve foto muhabirleri makinelerini yere bırakarak durumu protesto etti. Türk Telekom yetkilileri ve Türk Telekom Almanya Müdürü Zafer Karaca araya girerek gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra görüntü krizi çözüldü.