Victoria's Secret modellerinden Adriana Lima'nın, 8- 14 Ocak tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 15'inci Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacağı bildirildi. Lima geçen yıl hamileliği nedeniyle, daha önce geleceği açıklanmasına rağmen, haziran ayında Antalya'da yapılan defileye gelmekten son anda vazgeçmiş, Lima'nın yerine 'Kızıl Ajan' lakaplı Rus model Anna Chapman ile Victoria's Secret mankeni Erin Heatherton podyuma çıkmıştı. Lima, Twitter'a "Dosso Dossi Fashion Show'a katılamadığım için üzgünüm. 2013 Dosso Dossi'de görüşmek üzere" diye yazmıştı.

Dosso Dossi Fashion Show'un açılışı 9 Ocak'ta düzenlenecek defileyle başlayacak. Defilenin yıldızı Victoria's Secret meleği Adriana Lima olacak. Defileye katılacak ünlü model, dört kıyafet sergileyecek. Öner Evez'in koreografisiyle podyuma çıkacak olan Adriana Lima'ya 40 manken eşlik edecek.

Defilede, pop müzik şarkıcısı Mustafa Sandal da konser verecek. Rusya'nın ünlü şarkıcıları Dima Bilan ve Kazaky de Dosso Dossi'de sahneye çıkacak.

HER YIL YAPILIYOR

Geleneksel hale gelen ve her yıl Antalya'da gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show açılış defilesi her yıl farklı mankenleri ağırlıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen basın mensuplarının takip ettiği defilenin ardından katılımcılar, 50'nin üstünde markanın stant açtığı fuarı bir hafta süresince gezerek ürünleri inceliyor ve alışveriş yapıyor. Daha çok Rusya'da hizmet veren modacıları bir araya getiren Dosso Dossi, ünlü mankenlerle yaptığı defilelerle tanınıyor.



İL(SU/CK)