40 yıldır Avrupa’da eğlencenin vazgeçilmez adresi olan ‘Avrupaparkı’ kuruluşundan bugüne 130 milyondan fazla ziyaretçi ağırladı.

95 hektar alana kurulan eğlence parkı içinde 13 Avrupa ülkesini tanıtan kültür ve eğlence programıyla beraber 100’den fazla cazibeli atraksiyonlar ziyaretçileri adeta büyülüyor.



Park içinde bulunan 5 bin kapazite’li beş otel’e 2018 yılında bin yataklı altıncı otel, yeni eğlence atraksiyonları içinde su, aile ve çocuk parklarıyla milyonlarca Euro yeni yatırımla eğlence parkı giderek büyüyor. Almanya, Fransa, İsviçre üçgeninde sınır kentlere yakın olan Avrupaparkı aynı zamanda herkese kısa tatil imkanı sağlıyor. Macera trenleri ‘Blue Fire’, ‘Silver Star’, ‘Wodan’, ’Timburcoaster’, ‘Eurosat’, İtalyan panaroma treni ‘ Volo da Vinci’ adrenalin tutkunları için atraksiyonların vazgeçilmezlerin başında geliyor.

Park içinde 4 boyutlu sinema salonları, şov, dans, tiyatro, konser ve mevsimlik eğlence programları ziyaretçileri her yıl eğlence parkına davet ediyor.  Eğlence parkı 10 Ocak tarihine kadar devam eden kış sezonu içinde ziyaretçi sayısın şimdiden 500 bini geçmesiyle kış sezonu için ikinci bir rekora daha imza attı.