Haber Merkezi

Alman Sat 1 kanalında geçtiğimiz Cuma gününden itibaren ekranda olan Promi Big Brother 2014 adlı yarışmada Hamburglu hukuk öğrencisi Ela Taş (22), 12 yarışmacı arasında iddialı. Basına yansıyan demecinde çok heyecanlı olduğunu söyleyen Taş, birinci olması durumunda kazanacağı 100 bin euroluk ödülün yarısını bağışlayacağını açıkladı. Sakin davranışları ve güzel fiziğiyle dikkat çeken Ela Taş, RTL’in Bachelor (Bekar) adlı yarışmasında da katılarak bekar aday Christian Tews'in kalbini kazanmak için yarışmış ve 4. turda elenmişti.


Magazin dünyasının dikkatlerini o günden sonra çeken Ela Taş, Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi. Günlük yaşamında sosyal konulara ilgisiyle tanınan Ela Taş, basına yaptığı açıklamada, “Birinci olursam kazanacağım ödülün yarısını Almanya’da kanser hastası çocuklar yararına hizmet veren kurumlara bağışlayacağım. Paranın diğer kısmını da eğitimime harcayacağım” dedi.



YARIŞMADA SKANDAL UYGULAMALARIYLA TANINAN ESKİ SENATÖR SCHİLL DE VAR
Promi Big Brother 2014 'deki 12 yarışmacı arasında, Hamburg'da 
" Acımasız Yargıç" olarak tanınan, anti-demokratik, ırkçı ve skandal uygulamalarından dolayı aleyhine Av. Mahmut Erdem tarafından dava açılan, eski idari mahkeme yargıçı ve İçişleri senatörü (2001-2004) Ronald Schill, eski model Claudia Effenberg, Hubert Kah ve Paul Janke gibi kamuoyunca tanınmış simaların da iddialı oldukları açıklandı.