Bremen Eyaleti Kuaförler Birliği tarafından organize edilen gösteride yeni saç trendleri uygulamalı olarak tanıtıldı. Şovda 4'ü erkek olmak üzere 20 dolayında manken görev aldı. Toplamda ise, 30 kişilik bir ekip emek sarf etti. Çok sayıda kuaför ve davetli tarafından izlenen şov büyük beğeni topladı. Mankenlerin güzellikleri ise izleyicileri büyüledi.

 

SAÇ MODELLERİ HER YIL DEĞİŞİYOR

 

Saç Modası Şovunu Bremen Eyaleti Kuaförler Birliği Başkanı Nuray Özalp sundu. Almanya'da bir eyaletin kuaförler birliği başkanlığına seçilen ilk Türk olan Nuray Özalp, şovu sunmanın yanı sıra 2014 yılı saç trendlerini, renklerini ve kesim tekniklerini de anlattı. Kardeşi Gülay Özalp ile birlikte Bremen'in en büyük kuaförler salonlarından olan La Mirage de Coiffeur'u işleten Nuray Özalp, 2014 yılının saç renginin mat renkler, modelinin ön tarafı kısa küt saçlar ile kısa topuzlu saçlar olduğunu söyledi. Saç modellerinin her yıl değiştiğini ve kendilerinin bunu yakından takip ettiklerini belirtti. Özalp tüm yenilikleri düzenlenen seminerlerle Bremenli kuaförlere anlattıklarını dile getirdi.

 

USTA KUAFÖRLER YETİŞİYOR

 

Eyalette 4 yıldır kuaförler birliği başkanlığı yaptığını ve birliğe 400 dolayında kuaförün üye olduğunu belirten Nuray Özalp, “Ben görevimin bilincindeyim. Bu nedenle tekrar başkan seçilmem isteniyor. Ben ve kardeşim Gülay artık saç kesiminden çok yeni kuaförler yetiştirmekle meşgulüz. Bizim yanımızda yetişen öğrenciler usta olup Almanya şampiyonalarında birincilikler aldılar. Artık dünya şampiyonluğu için çalışıyoruz” dedi.