Kemer'de şov yaptığı Club Kemer Aura'da 19 Temmuz 2010'da, gözaltına alındıktan sonra çalışma izni olmadan sahneye çıktığı gerekçesiyle sınır dışı edilen DJ David Vandetta'nın Türkiye'nin Fransa'daki Büyükelçiliği'ne başvurarak özel izin aldığı öğrenildi. David Vandetta'nın önce Bodrum'da, ardından da 1 Temmuz'da Kemer'deki Clup Aura'da DJ kabinine geçeceği belirtildi. Vandetta, önce Bodrum'da ardından da Kemer'de bulunan ve iki yıl önce yine temmuz ayında gözaltına alındığı Club Kemer Aura'da 1 Temmuz tarihinde DJ kabinine geçecek.

Aralarında 'This is not Miami', 'The Rub', 'We play house', 'Love to love you baby'nin de bulunduğu, dünya müzik listelerinde fırtına gibi esen çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan DJ David Vandetta ve ünlü keman virtüözü aynı zamanda partneri olan Micah, Club Kemer Aura'daki konserlerinin ardından 19 Temmuz 2010 tarihinde Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınıp daha sonra Türkiye'de çalışma izni olmadığı gerekçesi ile sınır dışı edilmişti.

Polis eşliğinde sabaha karşı kulüpten çıkan DJ Vandetta işaret parmağını ısırırken, Vandetta ile birlikte partneri Micah ve kulübün işletmecisi Adnan Şeker de ekip otosuna bindirilerek, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü.

Gözaltına alınacağını ve sınır dışı işleminin gerçekleşeceğini DJ kabinindeyken öğrenen Vandetta, sevilen şarkılarını çalarken objektiflere bilekleri kelepçelenmiş gibi yaparak poz vermişti.

DJ DAVID VANDETTA KİMDİR?

Gerçek ismi David Paparusso olan 41 yaşındaki David Vandetta, aynı zamanda bir müzik prodüktörü. İlk albümünü 2002 yılında çıkaran Vandetta, 'This is not Miami', 'The Rub', 'We play house', 'Love to love you baby' gibi çok sayıda ünlü çalışmaya imza attı. 2007 yılında NRJ Music Awards Yılın DJ'i ödülünü alan Vandetta, 'Love to love you session' ve 'Unidos para la musica' parçaları ile Türkiye müzik listelerinde de ilk sıralarda yer aldı. Vandetta, her yıl dünyanın en popüler gece kulüplerinde konserler veriyor.