28 Mayıs'ta, "Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow"un yıldızları Tom Cruise ve Emily Blunt, ilk kez aynı günde üç farklı ülkede tekrarlanacak galalara yetişmek için zamana karşı yarışacaklar. "Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow"da Tom Cruise'ın karakteri dünyayı kurtamak için bir günde tekrar tekrar yeniden yaşadığı olayları aşmaya çalışıyor. Hikaye böyle görülmemiş global bir organizasyona “start" vermek için mükemmel bir başlangıç noktası olan Londra'ya gelmeleriyle başlıyor. Aşağıda verilen tüm gala saatleri şehirlerin yerel zamanlarına gore sıralanıyor:

Sabah 7:00. Açılış töreni Londra'da kırmızı halı organizasyonu ile başlayacak ve saat 9:00'da filmin gösterimi başlayacak. Film iki karakteri de yenilmez ordularılya işgal ettikleri uzaylılarla karşılaşacakları Fransa'ya götürecek.

14:00 Paris'te kırmızı halı organizasyonu başlayacak ve 16:00'da film gösterimine geçilecek. Son gala iki yıldızı da ABD'ye geri götürecek.

22:00 New York'ta kırmızı halı başlayacak ve 23:59'da “Yarının Sınırında / Edge of Tomorrowöun New York'ta son gösterimi başlayacak.

Şehirler arasında jet'le ülkeden ülkeye geçecek, Cruise, Blunt ve filmin yönetmeni, Doug Liman, sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla iletişim halinde olacaklar.

Bir grup basın mensubu da onlarla eşlik ederek tüm gala organizasyonlarını takip edecek. Üç gala da online olarak canlı yayınlanacak. Tüm dünyadaki hayranları da #EOTLive hashtag'i ile sosyal medya üzerinden yıldızları ve galaları takip edebilecekler.

Epik aksiyon "Yarının Sınırında/Edge of Tomorrow" yakın gelecekte dünyadaki hiç bir askeri gücün yenemeyeceği uzaylı bir ırkın Dünya'ya saldırmasını konu alıyor.