İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde;  21 Kasım - 26 Aralık 2015 tarihleri arasında Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 21. Kariyer Eğitim Günleri kapsamında Öğretim Görevlisi Yönetmen -Yazar Nur Onur ve Tiyatro Frankfurt'un Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu Gençlerle buluştu.

Hız çağında yaşam boyu öğrenme, sürekli yenilikleri takip etme ve kişisel gelişim konuları oldukça önemli konular olduğundan gençlerin kendilerini yetkinlikleri ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla çok farklı branşlarda oldukça geniş bir yelpazede İstanbul Aydın Üniversitesi'nin değerli akademisyenleri ve uzmanları ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleştirilen "Kariyer Eğitim Günleri" öğrencilere katkı sağlarken, öğrencilerde yeni ufuklar açıyor.



Program ile öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, geleceklerine dair hedefler koyabilmelerine, mezuniyet sonrası iş olanakları ve çalışma politikaları, iş yaşamında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgi edinmeleri ile daha nitelikli ve donanımlı olarak iş hayatına atılabilmelerine yardımcı olmaktadır. Bu vesile ile Kariyer yolculuğunu gençlerle paylaşan Kamil Kellecioğlu, yoğun ilgi gördü.



Türkler Geliyor haberini paylaşınca yoğun alkış alan Kellecioğlu 5 milyon Türkiye kökenlinin yaşadığı Almanya da, Almanca üst yazılı tiyatro oyunları ile yaşadıkları güzel deneyimleri paylaştılar. Sunucu 
Nur Onur da Etkili İletişim Teknikleri konusunda öğrencilere deneyimler kattı. Kendini tanıma ve bu doğrultuda kariyer planlarını yapma konusunda farkındalık kazanmaları için olmazsa olmazlar konuşuldu.

  • İş alanları, sorumlulukları, sektörün evrenselliği ve geleceği hakkında bilgiler gençlerimizin kişisel gelişimine yönelik örnekler keyifle dinlendi.
Kamil Kellecioğlu Frankfurt ta Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği Festivalin başarılarını gerek Türk ve gerekse Alman Tiyatro izleyicisinin ilgisi konusundaki deneyim ve gözlemlerini aktardı. Sanatın evrensel dili ve Kültür'ün köprü görevini üstlendiği en sahici en insana dokunan sanat eli tiyatro ile kitlelere ulaşıldığını anlatırken bir anlamda kültür elçiliği yapıldığına da dikkat çekti. 



Tiyatro Frankfurt'un başarısının sırrının inanmak varolmaktır düşüncesinde yattığını dile getirdi. 25 yıllık sanat yaşamında gerek yönetmenlik ve gerekse oyunculuk serüvenini anlattı.