Kentin St. Georg semtinde KunstRaum HasenStall adlı Sanat Salonu Ellmenreichstrasee 28, 20099 Hamburg adresinde devam etmekte olan Ayşe Kazcı'nın “Menschen Landschaften – İnsan Manzaraları” adı altında sergide gerçekleşen programa yoğun katılım oldu.

Farklı atmosfer




Yetkili Andreas Düvel ve ressam Ayşe Kazcı yoğun katılımdan dolayı memnun kaldıklarını dile getirdiler.



Andreas Düvel, farklı ressamların sergilerine yer verdiklerini ve bununla birlikte değişik kültürlerden olan ressamları biraraya getirip insanları sanatla kaynaştırdıklarını kaydetti. Düvel, farklı atmosferlerin sergileri daha canlı tuttuğunu da belirterek, “Müzikli bir akşam sergiye değişik bir hava kazandırdı” dedi.



Sergi devam ediyor


Sergide 30'dan fazla değişik boyutlarda tablosu bulunan ve ilk kez değişik çalışmalar yaptığını belirten Ayşe Kazcı ise, “Güçlü ve koyu renkler kullandım tablolarımda. Sergide renk karmaşıklığına rağmen farklı insan sembollerine, insan figürlerini işledim. Bu renklerin derinliklerinde insan figürleri ve grafik ögeleri ve semboller soyutlanmıştır” dedi. Katılımcılar sanatçı Hazır Demir'in sazı eşliğinde söylediği parçalarla büyük keyif alırken, sergiyi de yakından inceleme fırsatı buldular. 2 Mart 2016 tarihine kadar sergi ziyaretçilerin beğenisine açık kalacak.