Güldür Güldür tiyatro gösterisi Avrupa turnesi kapsamında Münih'in meşhur gösteri mekanlarından Herkulessaal'da Münihli'leri güldürdü. Gösteriyi Münih ve civar  kentlerinin yanı sıra Avusturya'dan gelen yaklaşık bin kişi izledi. "Güldür Güldür" ekibinin skeçlerini izleyenler arasında her yaştan tiyatrosever vardı.

Günlük hayatta yaşanan olaylarla farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, davetlilerden tam puan aldı. Ekip skeçlerinde günlük hayatın önemli bir konusunda parmak bastı. Ekip Avrupa Turnesi gösteri serisinin Münih ayağında aile, sevgililer günü, sağlık gibi konuları işledi. Ali Sunal seyirciler ile sık sık diyaloğa girerek skeçin ana konusu hakkında görüş aldı.

Güldür Güldür gösterisinin belki de en renkli kısmı ekipteki oyuncuların köçek oyununu oynadığı kısmıydı. Güldür Güldür komedi tiyatro şovunun Avrupa Turnesinin Münih şehrindeki organizesini üstlenen Güzin Güvenç "Türk televizyonlarında beğeni ile izledikleri Güldür Güldür ekibini ve onların renkli gösterisini büyük uğraşlarımız sonucu Münih'liler ile buluşturduk. Yorucu bir organizasyon oldu ama başarı ile tamamladık. Bundan sonra da Münih'li tiyatroseverleri sürpriz isimler ile buluşturma niyetindeyiz." şeklinde konuştu. “Güldür Güldü" Avrupa turnesi kapsamında 27 Şubat'ta Zürih Volkshaus, 1 Mart'ta Stuttgart'ta Liederhalle ve 2 Mart'ta Offenbach Capitol gösteri merkezinde sahne alacak.