Lindenthal Sanat Evi'nde, 5 ulustan 20 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergi, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde açık kalacak. Sanatseverler sergiyi 11.00 ile 18.30 saatleri arasında ziyaret edebilecekler. Açılışını Lindenthal Belediye Başkanı Helga Blömer-Frerker'in yaptığı sergide Asuman Hasırcoğlu'nun ebru sanatı çalışmaları yer alıyor.

“SANAT DÜNYANIN ORTAK DİLİ”

Serginin kendisinin 18. organizasyonu olduğunu belirten Ressam Asuman Hasırcıoğlu, “Uluslararası organizasyonları yapmamın nedeni bir çok kültürün bir araya gelmesi. Sanatın ortak bir dünya dili olduğuna inanıyorum. Sanat nedeniyle bir araya gelen insanların alışverişi de çok daha iyi oluyor. Birbirlerini tanıyıp ileride diyalog kurabiliyorlar. Bütün amacım bu. Bunun ileride daha barışçıl bir ortamda yaşamamıza neden olacağını düşünüyorum. Sergide resimden heykele kadar çeşitli çalışmalar yer alıyor” dedi.



SERGİDE ESERLERİ YER ALAN SANATÇILAR

Leoni A.Jäkel, Bettina Ballendat, Seyyit Bozdoğan, Barbara Deussen-Aplestein, Tatjana Falkenstein, Asuman Hasırcıoğlu, Ulla Horky´, Laura Hötger, Sandra Irmler, Doris Kamlage, Kristina Kanders, Eva Kirn, Erol Kınalı, Carl Körner, Judith Nothnagel, Jens Ochel, Ingo Platte, Antje Schlaud, Traudel Stahl, Gisela Ueberall ve Klaus Wünnenberg.