Oyuncular önce kırmızı halıda hayranlarını selamlayarak basın mensuplarına poz verdiler. Daha sonra filmi salonda seyircilerle birlikte izlediler. Film bittikten sonra beyaz perdenin önüne gelen oyuncular, izleyicilerle birlikte özçekim yaptılar.

Club Rakkas'ın organize ettiği ve biletleri günler önce biten galaya, Avrupa ülkelerindeki Türkiye kökenlilerin gösterdiği ilgi film ekibini memnun etti.

FİLM ÖNCESİNDE VE SONRASINDA YOĞUN İLGİ



Basın toplantısında, filme gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetini dile getiren Oyuncu Ezgi Mola, “Filmi izlemeden önce seyircilerimiz bizi çok misafirperver ve güleryüzle karşıladılar. Filmden sonra bu kat be kat artttı. Çok teşekkür ediyoruz, çünkü tek ihtiyacımız olan şey bu. Tür itibariyle insanların kafalarını dağıtabilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri bir film. Dolayıısyla onları yine filmi izleyip çıktıklarında da mutlu, mesut görmek bizim için çok büyük bir motivasyon. O yüzden biz mutluyuz" dedi.

Avrupa'da yaşayan Türkiye kökenli seyircilere ilişkin bir değerlendirme yapan Ezgi Mola, "Burası ülkeye uzak olduğu için insaların özlemi çok daha fazla oluyor. Dolayısıyla her yerde sevgi ve güleryüzle karşılanıyoruz ama yine de şöyle bir küçük fark var. Yani şöyle; uzun süredir görmedikleri ailelerine sarılıyormuş gibi bir özlem var açıkçası, onu hissediyoruz" diye konuştu.

Filmin devamının gelip gelmeyeceği sorusuna Ezgi Mola, filmden keyif aldıklarını ve devamını yapmak istedikleri şeklinde yanıt verdi. Araya giren Murat Yıldırım ise, 1,5 milyon seyirciye ulaşabilirlerse filmin devamını çekebileceklerini ifade etti.

Basın toplantısından sonra hayranlarını kırmayan oyuncular çok sayıda kişiyle özçekim yaptılar.