Birleşik Arap Emirlikleri’nden uydu aracılığı yayın yapan MBC4’te Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında İstanbul gecelerindeki eğlenceler ekrana getirildi. Eğlenmek isteyenler için değişik alternatifler bulunduğu belirtilen bölümde aynı gece kulübünde sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici  ve Hakan Altun ile röportajlar yapıldı. Hüsnü Şenlendirici, her ay bir kulüpte sahneye çıkarken dinleyenlerine de ulaşmış olduğunu söyledi. Türk insanının eğlence anlayışını da değerlendiren Hüsnü Şenlendirici şöyle dedi:

“AĞLAYAN, 1 DAKİKA SONRA GÖBEK ATABİLEN TOPLUMUZ


 “İstanbul’da güzel sanatçılar, güzel müzikle, renkli yerler var. Türk insanı acılı hafif duygusal şarkıları seviyor. Hüzünlü şarkıları seviyorlar. 1 dakika önce şarkıya ağlarken, 1 dakika sonra anında göbek atmaya başlayabilen renkli bir toplumuz. Yıllardır çaldığım için biliyorum, o yüzden repertuar yapmıyorum. O insanlara bakarak bir sonraki parçayı çalıyorum.”

Şarkıcı Hakan Altun da, eğlenmek için kulübe gelen izleyicilerin sevdikleri şarkılarla karşılaştıkları zaman kendilerini mutlu hissettiklerini söyledi. Bu konuda bir anısını anlatan Altun, “Konserimde 3 saat her şey çok güzel geçti. İlk albümümde bir şarkım vardı, onu söylemeyi unutmuşum. Dostlarımdan biri ‘Hiç eğlenmedik, o şarkıyı söylemedin’ dedi. İnsanlar, her şeyi sevdikleri şarkılara bağlayabiliyor. İzleyenler için sevdikleri şarkıları bir repertuar oluşturursanız mutlu oluyorlar diye düşünüyorum” diye konuştu.