Mustafa Akpolat
1988 yılı doğumlu Cansu Güneş'in, Ortaöğretim sürecinden bu yana fotoğraf, resim ve müziğe olan ilgisi, onun yüksek öğrenimini güzel sanatlar alanında yapmasına vesile olur.  Yeteneğini eğitimle geliştirerek bu alanda güzel eserlere imza atacağını, sergide yer alan resimlerde görmek mümkün.

Çizim ve resimlere ortaöğretim döneminde karakalem ile başlayan Güneş'in, sergisinde yer verdiği çalışmaları Yağlı boya ve Sulu boya resimlerden oluşmakta. Kendisi ile sohbet ettiğimiz Güneş, ''kendi hayatımdan ve yaşadıklarımdan esinlenerek, kendimi renklerle anlatmaya çalıştım'' dediği sergi fikrinin, Annesinin teşviki ile gerçekleştirdiğini beirtti.



7 yaşından bu yana resme ilgisinin olduğunu ve edindiği meslek ile de bu alanda kendisini geliştirerek, ''anlatmak istediklerimi renklerle, resimlerle ifade etmeye çalışıyorum'' dedi. Resmin yanı sıra Bas Gitar çaldığını, ama son dönemlerde resme daha fazla ağırlık verdiğini söyledi.



Ressamlardan Leonardo da Vinci hayranı olduğunu ama ondan esinlenmediğini belirten Cansu Güneş, serginin hayata geçmesinde kendisine destek olan Annesi ve resimlerin asılmasında yardım eden Ali Yıldırım'a teşekkür etti.

30 resmin yer aldığı ve 9 Ekim tarihine kadar Bartelsstrasse. 21 Hamburg (ATIF) adresinde ziyaretçilere açık olacak olan Cansu Güneş'in kişisel ikinci sergisinde, ağırlıklı olarak kadın figürleri yer almakta.