Gecede Öztürk, Türkiye'nin sevilen sanatçıları Kubat, Bengü, Murat Dalkılıç ve Ivana Sert ile sahneyi paylaştı. Beyaz Show, Avrupa turnesi kapsamında, altıncısı Londra'da gerçekleşen etkinliğe 34 kişilik ekibiyle geldi. İki bölüm halinde gerçekleşen ve iki saati aşkın sahnede kalan Beyaz'a ve konuklarına 9 kişilik orkestra eşlik etti. Son derece eğlenceli ve renkli geçen programda, İngiltere ve İngilizceyle ilgili espriler yapıldı. Bazı izleyicilerin cep telefonları bazılarının da fotoğraf makineleriyle sürekli görüntü kaydetmeleri üzerine Beyaz, "Biz zaten televizyon kaydı yapıyoruz. Kısa kısa da olsa, Beyaz Show'da göstereceğiz" diyerek espri yaptı.

Üç sanatçının Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği dalında en güzel eserlerini seslendirdikleri, zaman zaman birbirlerine vokal yaptıkları, tatlı esprileri ve eski günlerine dair anılarıyla süsledikleri muhteşem geceye, Londralı sanatseverler büyük ilgi gösterdiler.

 Londra izlenimiyle ilgili Kubat'ın, "Türkiye'den İngiltere'de en çok Kahramanmaraşlı'nın yaşadığını saptadım" sözlerine üzerine Beyaz, “Gerçekten, bu kadar çok mu? Kahramanmaraşlı. Kahramanmaraş'ta bu kadar çok Kahramanmaraşlı kalmadı" dediğinde, salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Gece sonunda Beyaz ve konukları, büyük tezahürat ve alkışlarla sahneden ayrıldı.

Beyaz'ın Belçika, Almanya, İsviçre, Hollanda, İsveç, İngiltere ve Avusturya gibi birçok Avrupa ülkesini kapsayan Avrupa turnesi 12 Nisan'da Münih'te son bulacak.