Londra’nın Islington bölgesinde bulunan tarihi Union Chapel Kilisesi’nde, Türkiye’nin yeteneği Atalay Demirci’nin tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı.


Fransa’nın, Strazburg şehrinden sonra Paris’te gerçekleştirdiği şov ardından Londra’ya gelen ünlü sanatçı, “Kelalaka” adlı gösterisinde yaptığı esprilerle salonu dolduran sayıları 1.000’i aşkın dinleyicilerini kahkahaya boğdu.



 
İlk kez Londra’da sevenleriyle buluşan Demirci, tamamıyla rutin hayatın gözlemlerine dayanan gösterisinde pazar yerlerinden toplu taşıma araçlarına, günlük ev hallerinden, evli çiftlere kadar birçok gündelik yaşanmışlığı farklı ve esprili gözlemlerini paylaştı. Divaa Events Organizasyonu’nda gerçekleşen ve iki bölümden oluşan stand-up gösterisinde Demir, günlük hayatı harmanlayıp pırıltılı bir mizah anlayışıyla izleyiciye aktarırken gülmekten kırdı geçirdi.

 

BÜTÜN SALON AYAKTA ALKIŞLADI


Demirc
i’nin seyirciyle olan son derece mükemmel iletişimi, sataşmaları ve şakaları bu yönde beklentisi olan izleyenlerin hoşlarına gitti. Demirci, tek kişilik gösterisinde, yaşarken farkında olunmayan birçok ayrıntıyı en komik halleriyle aktardı. Televizyon dizilerinden, pazar yerlerinden, toplu taşıma araçlarına, günlük ev hallerinden, evli çiftlere kadar birçok gündelik yaşanmışlığı farklı ve esprili gözlemleriyle seyircisine sundu. Demirci’nin yaklaşık iki saati aşkın süren gösterisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Demirci, gösterisini bitirdiğinde bütün salon ayakta alkışladı.

Gördüğü ilgiden son derece memnun kalan sanatçı, “Dünyanın bu güzide şehrinde, hele bir kilise salonunda gösteri yapmak çok güzeldi. Ümit ediyorum ki kısa sürede tekrar böyle bir gece olur. Bu vesile ile tekrar sizlerle buluşurum” dedi.