Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur

Yazar, turizmci, danışman, kişisel gelişim İK ve eğitim uzmanı Neslihan Küçükşabanoğlu’nun üçüncü kitabı “Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur” raflarda yerini aldı. Puslu Yayıncılık tarafından 127 sayfa çıkan kitabın imza günü ise İstanbul CNR Kitap Fuarı’nda 13 Mart tarihinde yapılacak.

“Mutlu Olmanın Yolları; Yaşamak Güzeldir” ve “Herkes Yeniden Başlamak İster” adlı iki kitabı daha bulunan yazar Neslihan Küçükşabanoğlu kitaplarında; kariyer, paylaşım, eğitim ve değişim kelimelerinin peşinde koşuyor. Kitaplarının ana teması ise ‘insan’ olan Küçükşabanoğlu, yazılarını hayalperest, sohbetçi ve keşifçi bir şekilde kaleme alıyor.

HAYATIN ANLAMI KİŞİNİN BAKIŞINDA GİZLİDİR



Üçüncü kitabının raflarda yerini almasından mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren yazar Neslihan Küçükşabanoğlu, “Ana teması insan olan kitaplarımda kişinin hayatta öncelikle kendine önem ve değer vermesi gerektiğini vurguladım. Benim hayat felsefem de budur. Ben dünyama yalnızca sevgi dolu insanları alıyorum. Kendimi seviyorum, dolayısıyla tam anlamıyla şu anda yaşıyorum, her anın tadını çıkarıyorum. Hayatın anlamı kişinin bakışında gizlidir. Kişi önce kendine, sonra kalbindekilere değer vermeli ve kendi olmalıdır. Bu hayatta yaşadığımız ve bize bahşedilen yaşam bizim yaşamımız başkalarının değil. Dolayısıyla son kitabımda da okuyucularıma bu düşünceleri aşılamak istedim. Pazar günü İstanbul’da kitabımın imza günü olacak, onun heyecanı yaşıyorum. Önümüzdeki ay da İzmir Kitap Fuarı’nda olacağım. Ayrıca Çeşme’de de ilerleyen bir tarihte imza günü yapmayı düşünüyorum” diye konuştu.

FARKINDA YAŞA



Aynı zamanda Çeşme Dalyan Residence&Suites Otel’in müdürlüğünü yapan yazar Neslihan Küçükşabanoğlu’nun kitabının arka kapağında yer alan bazı dipnotlar: Yol uzun, o zaman yürümeye devam. Bil ki, gidecek yol gökyüzünde değil, kalbinde :) FARKINDA YAŞA:) An en küçük mutluluk birimidir. Geçmiş yok. Gelecek yok. Her şey şimdi, şu anın içinde. Geçmişte…Gelecekte..

Hayatın tadına Bak; Bize her şey öğretildi ama kendimiz olmak öğretilmedi. Artık kendin olma vakti geldi. Kendi gerçeğini ifade edip, onu yaşa. Kalbinden konuş. Kendi yaşamını yaşamak için buradasın. Aklın hep olmak istediklerine kayar ve olduğun seni bulamadıktan sonra yaşamı kaçırırsın; hayat oradadır, ama sen yoksundur. Olanı kabul edip yola devam edelim. Değişim niyetle başlar.

NESLİHAN KÜÇÜKŞABANOĞLU KİMDİR?

Kastamonu doğumlu olan Neslihan Küçükşabanoğlu; Turizmci, Danışman, Kişisel Gelişim İK ve Eğitim Uzmanı. Yazar, 1994 Kastamonu Abdurrahman Paşa Lisesi mezunu olan Küçükşabanoğlu, Elizabeth Johnson Organization, Londra’da dil eğitimi aldıktan sonra Bilkent ve Başkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu.

Turizm sektöründe zincir otellerde çalıştıktan sonra, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 7 yıl eğitim uzmanlığı yaptı. Devlet sektöründen ayrılıp tekrar turizm sektörüne geçiş yapan Küçükşabanoğlu, Sheraton Çeşme Resort&Spa Hotel’de 2007-2009 yılları arasında 3 yıl Eğitim Müdürlüğü, Anemon Otelleri Eğitim Direktörlüğü yaptı. Şuan Çeşme Dalyan Residence&Suites Otel Müdürlüğü yapan Küçükşabanoğlu, Genç Gelişim, Süper Beyin, Beyin Gücü, Lamure, Kariyer dergilerinde köşe yazıları yazmaktadır. Yazarın “Mutlu Olmanın Yolları; Yaşamak Güzeldir”, “Herkes Yeniden  Başlamak İster ve “Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur” adlı 3 kitabı bulunmaktadır.

Fulya OMAÇ / Çeşme