FİLM-SAN Vakfı iş birliğiyle hazırlanan festival, Hessen Başbakanı Volker Bouffier, Hessen Bilim ve Sanat Bakanlığı Müsteşarı Ayşe Asar, Frankfurt Büyükşehir Belediye Başkanı Peter Feldmann'ın himayesinde 25-30 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Festivalin 2021 yılı ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülleri’nin Halil Ergün ve Suna Yıldızoğlu, ‘Vefa Ödülü’nün ise sinemaya büyük emeği geçen Bilge Olgaç’a verileceği açıklandı.

Festival, son yıllarda Türkiye ve Avrupa’da çekilen 25 Film gösterimi, panel, söyleşi ve konserden oluşan zengin bir seçki sunacak. Pandemi nedeniyle verilemeyen 2020 festival ödülleri de bu yıl sahiplerini bulacak. Hüseyin Sıtkı başkanlığında Kültürler Arası Transfer Derneği’nin düzenlediği festivale, sinema ve sanat dünyasından Selçuk Yöntem, Füsun Demirel, Halil Ergün, Suna Yıldızoğlu, Reha Özcan, Nilüfer Açıkalın, Mine Tugay, Damla Sönmez, Helin Kandemir, Güner Özkul, Ömer Faruk Sorak, Saki Çimen, Fehmi Yaşar, Alp Yenier, Ece Yüksel, Senan Kara, Ömür Gedik, Uluç Bayraktar, Serdar Akar, Emir Özden’in de aralarında olduğu birçok ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı katılacak.

"İnci Taneleri" dizisi Gönül Yarası'ndan mı alıntı? "İnci Taneleri" dizisi Gönül Yarası'ndan mı alıntı?