Amerika Birleşik Devleti ABD'nin, Florida Eyaletine bağlı Orlando kentinde, LGBT Lezbiyen, Gey, Bisexsüel, Transgender'lere yönelik katliam girişimi gerçekleşti. Bu katliamın sorumluluğunu, yine bilinen insanlık düşmanı, cani, tecavüz çetesine mensup, IŞİD üstlendi. Son birkaç yıldır, sıradan, sadece insan olmaktan kaynaklanan vasıfları taşıdıkları için, katliamlara uğrayan insanlarla ve bu katliamların sorumluluğunu üstlenmekten çekinmeyen bir tecavüz ordusu ile
karşı-karşıyayız.

Bu canice katliamda 50 insan, can yaşamını kaybetti. Bir o kadar insanın yaralanmasına ve bir kısmının hala yaşam savaşı verdikleri haber sitelerinde yer verilmektedir. İslami faşist cani, tecavüz çetesi IŞİD in, LGBT'lilere yönelik katliam girişiminin arkasında, LGBT'lilerin farklı cinsel yaşama sahip olmaları yer almaktadır. Kendi vücut fonksiyonları gereği, farklı cinsel yapılanmaya sahip olan bu İnsanların, canların, katliama uğramaları, insanlık tarihine karşı işlenmiş bir nefret suçu olarak tarihte yerini alacaklardır.

Vahşice ve canice düzenlenmiş olan bu katliamın sorumlularını şiddetle kınıyorum. Katiller, tecavüz çeteleri, bir gün mutlaka döktükleri insanların kanlarında, kendileri boğulacaklardır.

Bu tecavüz çetesi, canilerin katliamlarında, 'dini motifleri' ileri sürmeleri ve kendileri gibi düşünmeyen, hareket etmeyen, farklı yaşam ve cinsel yaşama sahip olanlara yönelik katliamlara imza atmaları artık, 'kanıksanarak' İslami faşistlerin ortak özellikleri olarak öne çıkmaktadır.

Yazımında başlığını görebileceğiniz gibi, İslami faşistlerin ortak özelliği cümlesini kurmayı yeğledim. ABD'nin Orlando kentinde LGBT'lilere karşı düzenlenen katliam girişiminin arkasında IŞİD çetelerinden, Omar Mateen canisinin yer aldığı, ABD tarihinin en kanlı silahlı saldırısıyla ilgili soruşturma sürerken; IŞİD, kendisine ait Amaq haber ajansı üzerinden yaptığı açıklamayla saldırıyı üstlendiğini duyurdu.

Bu katliamın henüz yarattığı etkiler sıcaklığını korurken, yerkürenin ve ülkemizin birçok, 'haber' sitelerinde, İslami faşistlerin ortak özellikleri kendini sırıtmaya başladı. Katliam karşısında insani duyguları dahi kendilerinde görmeyen, bu çete mensupları, IŞİD'ci, tecavüz çete mensuplarına, 'hayranlık' besleyen açıklamalar yaptılar.

İslami faşistler hep bir ağızdan, koro halinde katliama, 'övgü' düzerek, nefret suçu işlemeye devam etmişlerdir. Başta AKİT gibi, AKP devletine ve Saray'a yakın gazete ve İnternet sitelerinin, katliama yaklaşımı faşist bir yaklaşımdı. AKİT gazetesi vb.nin, İnsani duygulardan yoksun gerici ve yobaz bir yaklaşımdır.

AKİT ve yandaşlar katliamı ''LGBT'li cinsel sapıkların gittiği gece Club'ünde' yaşanan'' bir vaka olarak gördüler. 50 insanın yaşamını, bir O kadar insanın yaralanmasını, insanların cinsel farklılıklarıyla ele alan, nefret suçu içeren bir yaklaşım tarzıyla gördüler. Bu yaklaşım AKP devletinin, Sarayın zihniyetini, LGBT'liler ve farklı cinsel yaşamı olanlara yönelik anlayışını sergileyen, faşist ve ayrımcı, cinsiyetçi, IŞİD çi, bir yaklaşım tarzından farklı değildir.

Birde, üstüne-üstlük, yapılanların, 'din adına' 'İslam adına' yapılması, yaşananların vahametini artırmaktadır. Tabiî ki, İslam dinene inananları, temiz duygularla bağlı olanları tenzih etmek durumundayız. Bir noktanın altını da çizmede yarar var. Yapılan bu vb. katliamlara gözlerimizi kapatamayız.

Kim ve kimlere yönelik yapılırsa yapılsın, farklı cinsel yaşama haklarını kullandıkları için, katledilmelerini, katliama maruz kalmalarını, kanıksamak, yok saymak, ''BİZİM MAHALLEDEN DEĞİLSE HAKKETTİK'LERİNİ'' sanmak, en hafif deyimle, ahmaklık ve caniliktir. İslami faşistlerin ortak özelliği budur. Kendileri gibi düşünmeyen, hareket etmeyen ve farklılıklarını koruyanlara yönelik, yok sayma, asimile veya fiziki olarak ortadan kaldırılmalarını, 'onaylama' gibi gerici ve yobaz bir zihniyete sahiptirler.

ABD Florida eyaletinde, Orlando kentinde yaşanan katliam yönelik yaklaşımları ve çıkış noktaları var olan zihniyetinden kaynaklanmaktadır. Bu zihniyet, IŞİD çetelerinin zihniyetinden farklı değildir. Özünde
nefret suçu içermektedir!

Orlando kentinde yaşamını kaybeden canlarımızın, yattıkları yer ışıklar içinde olsun! Toprakları bol olsun! Devirleri daim olsun! Yaralılara acil şifalar dilerim!

Bir sonraki yazımda buluşmak üzere!

13 Haziran 2016

E posta: aliekber.pektas@yoltv. eu
Face:aliekber.pektas
Twitter: @AliekberP