Sanat güneşi Zeki Müren'in unutulmayan şarkıları

Eski TRT sanatçısı Mehmet Özkaya yönetiminde pandemi süresince internet üzerinden çalışmaları sürdüren koro elemanları birbirinden güzel unutulmayan parçaları seslendirecek. Konserin yetkilisi ve sunuculuğunu yapacak olan Elif Ergün konu ile ilgili, "Merhum sanatçımız Zeki Müren'in unutulmayan şarkılarını koromuz seslendirecek. Hatta solo okuyacak güzel bazı seslerde olacak" dedi.

Konser iki bölümden oluşacak

İlk bölümde koronun seslendireği muhteşem parçalar ve ikinci bölümde eski TRT sanatçısı Mehmet Özkaya birbirinden güzel şarkılar okuyacak. Sanatçı Mehmet Özkaya, belirli tarihlerde İstanbul'dan Hamburg'a gelerek koro elemanlarını büyük bir özenle ve titizlikle çalıştırıyor. Türkiye'de birkaç koro çalıştıran tecrübeli sanatçı Mehmet Özkaya, Hamburg'da da muhteşem bir konser olacağının altını çizdi.

Müzikseverler konsere bekleniyor

Türk ailenin tartışması seferleri iptal ettirdi Türk ailenin tartışması seferleri iptal ettirdi

Sevilen Zeki Müren şarkılarıyla kulakların pası silinecek olan konser 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumartesi günü gerçekleşecek. Herkesin davetli olduğu konserin, Theater Haus im Park, Gräpelweg 8, 21029 Hamburg adresinde, giriş 18.30 ve başlangıç 19.00 olduğu açıklandı. Geniş bilgi ve bilet almak isteyenlerin 0163-340 40 43 numaralı telefondan temin edebilecekleri kaydedildi.

Emine SONUGÜR / HAMBURG