Hamburg'da kimligi bilirsiz kişi ve kişilerce hunharca öldürülen 22 yaşında Tunahan Keser DİTİB-Merkez Mescid'i Aksa Camii'de kılınan cenaze namazı ardından göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yoğun katılım

Çok sayıda katılımın olduğu cenaze töreninde acılı baba Cemil Keser, erkek kardeşi, bazı arkadaşları tabutun başında gözyaşı döktüler. Tabutun üzerine bir arkadaşı göz yaşları akıtarak mini boks eldivenleri koyarak veda etti. Henüz 22 yaşında olan merhum Tunahan Keser'in cenazesi Türkiye'de toprağa verilmek üzere aynı gün akşam saatlerinde uçakla İzmir'e gönderildi.

Uzun süre aranmıştı

Hamburg'da 23 Haziran 2017 tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan ve 21 Temmuz Cuma günü Schleswig Holstein eyaletine bağlı Quickborn yakınlarındaki A7 otobanı yakınında bir ormanda öldürülmüş olarak cesedi bulunmuştu.

Cansız bedeni bulunan Tunahan Keser'in acılı babası Cemil Keser yaptığı açıklamada şöyle demişti: “Cinayetin kim ya da kimler tarafından, ne amaçla işlendiğini emniyet ve adli birimlerin bir an önce aydınlığa kavuşturmaları en büyük arzumuz ve umudumuz. Umarım adalet en kısa zamanda tecelli eder ve katil veya katiller bir an önce hukuk önünde hesap verirler.”

Konu ile ilgili bilgisi olanların 04821 / 6020 numaralı polis telefonunu aramaları isteniyor.