Mustafa Akpolat

6 Temmuz Pazar günü Bürgerhaus Eidelstedt'ta 19. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Hamburg Korsanlar Partisi yeni yönetim kurulunu seçti.

Gerçekleştirilen genel kurulda ayrıca Hamburg Anayasayı koruma teşkilatının kapatılması, Olimpiyatların Hamburg'da yapılma başvurusunun yapılmaması, Şehir içi raylı toplu taşımacılığın geliştirilmesi, şehircilik, imar, iskan komisyon çalışmalarının halka açık ve seffaf yapılması ve Enerji tüketimi konusunda, tüketicilerin, büyük enerji tekellerinden bağımsız olarak kendi enerji kaynaklarını kurma ve kullanma yönünde üyelerce hazırlanan program dilekçeleri genel kurula katılan üyelerce oy birliği ile kabul edildi.

Hamburg'da yaklaşık bin üyesi bulunan Hamburg Korsanlar Partisi, 6 ilçedeki örgütlenmeleriyle, değişik alanları kapsayan çalışma gruplarıyla 15 Şubat 2015 tarihnde gerçekleşecek olan Hamburg Eyalet Parlamentosunun seçimlerine, yeni yönetim kurulunu seçerek başlamış oldu.

Yeni yönetime, Başkan; Hauke Uphues (35,Harburg ilçesinden) Başkan Yardımcısı; Thomas Michel (45, Wandsbek ilçesinden), Muhasebe; Christoph Mewes (35, Eimsbüttel ilçe Başkanı) ve yönetim kurulu üyeliklerine de, Arnd Klinkhart (46, Altona) Sascha Morlok, (27, Wandsbek) seçildiler.
Partinin Denetleme Kuruluna ise Rick Nikschik (Hamburg-Mitte) ve Mustafa Akpolat (50, Hamburg-Mitte ilçe yönetim kurulu üyesi) seçildiler.