Hamburg'da vefat eden ünlü sanatçı merhum Handan Kara'nın eşi 77 yaşındaki Erdoğan Sipahioğlu gözyaşları arasında son yolculuğa uğurlandı.

Koyu Beşiktaş ve merhum Zeki Müren şarkıları söyleyen ve ses benzerliği ile tanınan Erdoğan Sipahioğlu için Hamburg yasa boğuldu.

Geçen yıl eşi vefat etmişti

Yıllardır Hamburg'da yaşayan ve üç kızı ve torunları olan tanınmış sanatçı Handan Kara 14 Nisan 2017 tarihinde İstanbul'da yaşadığı huzurevinde yakalandığı amansız hastalığına yenik düşmüştü. Eşi Erdoğan Sipahioğlu eşinin ölümünün üzerinden bir yıl geçmeden tedavi gördüğü hastanede 21 Mart 2018 tarihinde hayata gözlerini kapadı.

Cenaze Türkiye'ye gönderildi

Hamburg'da vefat eden Erdoğan Sipahioğlu Uludağ Cenaze Şirketi tarafından işlemleri tamamladıktan sonra yoğun katılımın olduğu bir cenaze töreni düzenlendi. Çiftin kızları Tülay, Aytül ve Gülay cenaze namazı ardından taziye dileklerini kabul ettiler. Çarşamba günü vefat eden Erdoğan Sipahioğlu'nun cenazesi Cuma günü sabah uçakla İstanbul'a götürüleceği ve merhum eşinin yanına İstanbul Ortaköy Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı.

Emine SONUGÜR / HAMBURG