Haber Merkezi 


Kutlama Törenine Sürpriz Sanatçı Ziyareti

 

El Ele Engeliler Derneği'nin Koro çalışmasını, Güz gülleri, Doktor, Bu aşk bitmez, Davacıyım, Ahu Gözlüm, Mor Hicranlar, Bir seni biteremedim parçalarıyla tanınan sevilen sanatçı Hakan Taşıyan sürpriz olarak ziyaret etti.

Bir süre Hüseyin Boğa yönetimindeki, engelli ve engelsiz insanlardan oluşan Koro grubunun çalışmalasını takip ederek korodan eserler  dinleyen sanatçı, o gün doğum günü olan ve koro'da bulunan engelli minik kız, Melina Can’ı  tebrik ederek, bir dönem müzik dünyasında çok sevilip kendisinide zirveye taşıyan parçalarından, Güz Güllerini, Melina için söyledi. 


Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını, annesi Ruken, koro yönetmeni  Hüseyin Boğa, sanatçı Hakan Taşıyan ve dernek başkanı Ali Akdemir ile beraber kesen Melina'nın sevinci gözlerinden okunuyordu.

 

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok

 

Kutlama töreninde bir konuşma yapan dernek başkanı Ali Akdemir’de, "koro çalışmasını ziyaret ederek ve Melina'nın doğum günü kutlamasına katılıp, üyeleri sevindiren Hakan Taşıyan’a teşekkür ediyorum, hayatı paylaşmak için engel yok, hayatın bizlere ne getireceği, bizlerden ne götüreceği belli değildir, önemli olan yüreğimizde, sevgi, paylaşım ve dayanışma duygularını koruyup, yaşatmaktır.“ dedi. Başkan Akdemir ayrıca derneğin kuruluşundan itibaren kendilerine desteklerini esirgemeyen işkadını Perihan Çelik ve işadamı Cahit İpek’e de teşekkür etti.


Derneğin onursal başkanı şair Özer Meral’de törende bulunanlara hasret ve özlem şiirleri okuyarak doğum gününe nostaljik bir tarz kattı. Renkli karelerin yaşandığı kutlamada müzisyen, Hüseyin Boğa, Tülay ve Gülşüre Keskin’de küçük bir dinleti programı yaparak misafirlere hoşca vakit  geçirttiler.


 Derneğin Koro’sundan  Zeyno'nun okuduğu uzun hava ve Can’ın söylediği Akdeniz Akşamları adlı parçalarda misafirler tarafından beğeniyle dinlendi.


Derneğin folklor grubandan engelli Onur’un davul şovu ise dakikalarca alkışlandı. Daha sonra hep beraberce toplu olarak hatıra fotoğrafı   çektirilmesinin ardından etkinlik’te son buldu.