Almanya'da yaşayan ve muhalif görüşleriyle bilinen Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, Twitter hesabından saldırıya uğradığına ilişkin bir video paylaştı.

Arık, Twitter hesabından saldırganlara yönelik yaptığı paylaşımında şunlara yer verdi: “Bu yaptıklarınız bu gelici-geçici insanlar için değer mi bilmiyorum ama anlaşılan rahat yok sizden. Artık bir dahaki sefer sadece çenenizi değil bütün kemiklerinizi kıracağım. Allah ne hak ediyorsanız onu versin, utanın lan utanın. Türk bayrağını temsil eden bir sporcuya ‘vatan haini’ demek, vicdansızca ve kalleşçe saldırmak hangi kitapta yazar? Gerçekten üzülüyorum artık.”

Arık'ın, aldığı darbelerden dolayı elini sık sık yüzüne götürdüğü, yüzünün bazı bölümlerinde hafif kızarıklıklar olduğu ve sol elinin kendisini savunmak amacıyla attığı yumruklardan dolayı kanadığı görüldü.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiği için arabasının camına kurşun bırakılan daha sonra da arabasının lastikleri kesilen Türk boksör Ünsal Arık 2020 yılının Aralık ayında bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?

Arık, iki gün önceki paylaşımında orman yangınlarından zarar görenlere destek açıklamasında bulundu. Böksör Arık'ın 7 Ağustos tarihli sosyal medya paylaşımındaki ifadeler sonrası saldırıya maruz kalması dikkat çekti.

'Yangından zarar gören Aileler icin Kemerlerimi satıyorum. Hedef 300.000 Euro! Basına git dediler. Basın var mı? Benim haberimi yapacak basın var mı? Konu vatan yaparlar dedim! Sonuç yazıklar olsun!!!!'