Liderlerin güneş gözlüğüyle çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı gazetenin manşetin de  ise 'Bizim nezaketli arkadaşlarımız' başlığı kullanıldı.

Haberde 'IŞİD terörü, göçmen krizine çaresiz kalan Avrupa'yı vicdansız liderlerle anlaşma yapmaya mecbur bıraktı. Moral değerleri kimseyi ilgilendirmiyor, çünkü başka alternatif kalmadı' şeklindeki yazılar dikkat çekti.

İç sayfada yer alan spot başlıklarda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Sultan Şansölyeyi dans ettiriyor', 'Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Angela Merkel'in göçmen politikasını kurtaracak. Şansölye bunun için yüksek fiyat ödeyecek şeklinde yazıldı.

Gazetedeki spotun bir diğerinde ise; Kötüleri okşamaya başladık, yıllarca batı Suriye çatışmalarından uzak durdu. Paris saldırılarından sonra şüpheli dostlarla İŞİD terörü yok etmek isteniliyor. Kazanan taraf ise Putin, Esat ve diğer birkaç sert tutumlu liderler, ifadelerine yer verildi. Haberde Şansölyenin en son Türkiye ziyaretinde çekilen abartılı, şaşalı, varaklı devası koltuklarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilen fotoğrafı orta sayfada manşete taşındı. Yıldız Sarayında altın varaklı saltanat koltuklarına oturan Şansölye altın tahta oturdu yazıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yıldız Sarayında ağırladığı Şansölye ziyaretin mermer masa, barok tarzı şaşalı perdelerin absürt bir fotoğraf görüntüsü ortaya çıkardığı ihmal edilmedi. Türkiye'de azınlık dinlerin, kilise yapmalarına izin verilmediğini söyleyen Şansölye Angela Merkel'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevabı ise Atina da camii inşaatına müsaade vermiyor yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en son yine gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasıyla beraber Avrupa ve Almanya'nın Türkiye’nin yerine getirmesi istenen çok ödevi olduğu haberde yazıldı.