Yıllar Önce Ahmet Kaya da aynı programda aynı sözleri söylemiş, Ahmet Kaya canlı yayında, program öncesinde Beyaz'ın kendisini defalarca uyardığını itiraf etmişti.

Cuma akşamı Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a telefonla bağlanarak, "Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin" ifadelerini kullanan Ayşe Çelik'in konuşması Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Beyazıt Öztürk Kanal D Ana Haber'e konuk olarak yaşadıklarını anlattı. Beyaz konuşmasında: "Gündemi ve kamuoyunu bu olayla oyaladığım için üzgünüm. Ben polis çocuğuyum ve 20 yıldır bu işi yapıyorum, bu yüzden şaşkınım. Telefonla yayına bağlanan kişilerinin soracakları sorular bana bildirilir.

Ama 'Burada çocuklar ölüyor siz farkında mısınız?' sorusuyla karşılaşınca beynim durdu orada benim. Gelen tepkileri de anlayışla karşılıyorum. O an benim dışarıdan görünüşüm ve içimden geçenler çok farklıydı. İstemeden yaptığım şeyler olduysa özür diliyorum."
dedi.