Haber Merkezi

KILIÇ ‘ERDOĞAN VE YANDAŞLARI OLAN İSLAMCILARLA MÜCADELE ETMEDEN, PEGİDA İLE MÜCADELE EDİLEMEZ’

AKP’nin örgütlenmesi Yurtdışı Türkler Başkanlığı Danışma Kurulu Üyeleri, loby Örgütü UETD ( Avrupalı Türk Demokratlar Birliği) ve AKP’nin Gölge Yurtdışı Propaganda Bakanı Ozan Ceyhun olmak üzere AKP çevresi Kılıç’ı twitter ve facebook’da eleştirerek, onun Alevi kimliğine yönelik de saldırılarda bulundular.


Almanya'nın Dresden kentinde ortaya çıkan İslam ve göçmen karşıtı "Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar'' (PEGIDA) hareketinin çok kısa sürede oluşmasına rağmen geniş kamuoyu yaratması ve toplumun büyük bir çoğunluğunda desteğin artması endişesi devam ederken, Kılıç, PEGİDA konusunda yazdıklarından dolayı kendisine yönelik sanal iletişim ortamlarında özellikle AKP çevreleri tarafından eleştirilmesini şu şekilde açıkladı:

‘’Şahsıma yönelik saldırılar Ankara merkezi AKP tarafından organize edilmektedir. Bu saldırı görevi de Ozan Ceyhun’a verilmiştir. Ozan Ceyhun AKP’nin tetikçiliğini yapmaktadır. Facebook üzerinden AKP’nin gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu. Ben yıllardan beri ırkçılığa karşı mücadele vermekteyim Almanya’da. AKP’li faşistlere faşist dedğimiz için şimdi saldırmaya başladılar. "

‘ALMAN KAMUOYUNUN PEGİDA KONUSUNDA HAKLI KORKULARI VAR’

Pegida oluşumunu desteklememekle birlikte Alman halkının büyük bir çoğunluğunun haklı korkuları olduğunu ifade eden Kılıç, ‘’Almanya’da yirmi bin insanın bir alanda toplanmasının haklı nedenleri var. Gezi olaylarında da görüldü ki, bazı AKP’liler halkı öldüren polisin, diktatörün yanında yer aldılar. Bunlar islamistlerdir. Almanya’da apolitik insanlar dahi PEGİDA adlı oluşumda yer almaya başladılar. PEGİDA elbette tehlikelidir ancak bundan Erdoğan yanlıları da sorumludur. Bundan Almanya’da Kuran dağıtan Selefistler de sorumludur, bundan Hollanda’da, İngiltere’de insanların kafasını koparan islamistler de sorumludur. Bundan bazı cami yönetcileri, UETD merkezleri ve bizlere saldıranlar da sorumludurlar. Bundan cemevlerinin ibadethane olmasına karşı olan, toleranslı olmayanlar da sorumludur. Önce islamistlere karşı mücadele verilmeli sonra PEGİDA’ya karşı mücadele verilmeli’ şeklinde açıklamada bulundu.

‘TÜRKİYE’NİN KENDİ PEGİDASI AKP’DİR

Türkiye’deki havuz medyasının İŞİD için propaganda yaptığını ifade eden Kılıç, ‘’ AKP hükümetinin İŞİD’e destek verdiğini bütün dünya kamuoyu bilmekte. AKP hükümeti HAMAS liderini açıkça alkışlamakta. Türkiye’nin PEGİDASI AKP’dir. Irkçılığa karşı mücade vermeden PEGİDA ile mücadele edilemez. Elbette Erdoğan’ı seçen herkes islamcı değil. Ancak islamı politik çıkar için kullananların hepsi islamcıdır’ şeklinde açıklamada bulundu.

‘PEGİDA İLE MÜCADELENİN YOLU İSLAMCILARLA MÜCADELEDEN GEÇER’

Alman hükümetine AKP’ye karşı gerekli yaptırımları uygulaması gerektiği konusunda da çağrıda bulunan Kılıç, ‘’ Merkel hükümeti AKP hükümetine yeterince tepki göstermediği için Almanya’da islamcılar yaygınlaştı. Milli İstihbarat Teşkilatı adeta AKP’nin teşkilatı haline gelmiştir. AKP açıkça faşist bir hükümet olmuştur. Yurtdışında UETD içindeki aşırı islamcılarla mücadele verilmeli’ dedi.
----
Sosyal medyada Kılıç'ı eleştirenlerin başında gelenler:

Ozan Ceyhun (Yazım hataları kendine ait)

@ozanceyhun: 'Erdogan ve kitalari islamist' de, onlarla PEGIdA'yi bagla sonra da 'ayiptir ne yapiyorsun' dedigim de beni 'kiskirtuci' diye elestir! Yuh!


@ozanceyhun: 2)Und wer für ihn die Islamisten sind, daraus macht er keinen Hehl: „Erdoğan und seine Truppen“. Noch peinlicher und dummer geht es nicht!




@ozanceyhun: Daha aptalca bir konuşma olamazdı: Pegida, AK Parti yüzünden varmış! YUH!


Nebahat Güçlü, Hamburg Türk Toplumu Başkanı ve Yeşiller Partisi milletvekili adayı.

Zerrin Konyalıoğlu, CDU'lu, AKP Yurtdışı Türkler Başkanlığı Danışma Kurulu Üyesi