Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, "Selvi Hanım ve ben, askerliğini er olarak yapmış oğlumuzun gururlu anne ve babasıyız. Kendi çocuğuna bedelli askerlik yaptırıp, milletin evlatlarını ateşe atan Şahsın hazırladığı gayriciddi tezkereler kabul edilemez. Tezkereye 'Hayır!' diyeceğiz." ifadelerini kullandı

Cevahir'i anlatan Aşkla Sana belgeseli Frankfurt'ta Cevahir'i anlatan Aşkla Sana belgeseli Frankfurt'ta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup konuşmasında Meclis gündemine gelen Suriye-Irak tezkeresi ile ilgili “Savaşa komando marşı söyleyen TÜGVA’cılar gitsin. Komutanları da Bilal Erdoğan olsun” demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Meclis'teki grup toplantısında da, Meclis'e gönderilen Irak ve Suriye tezkereleri hakkında, "Keşke Meclis'te bilgilendirme yapılsaydı. Şimdi torba tezkere yapmışlar. 'Gelin buna evet deyin' diyorlar. Neden? gel, otur bir bilgi ver. 6 ay, 1 yıllık tezkereler gelirdi. Şimdi 2 yıl niçin 2 yıl?" diye sordu. CHP lideri, tezkerede bulunan yabancı askerlerin Türkiye'de bulunma maddesi hakkında ise MHP lideri Bahçeli'ye sorular yöneltti.