İlk kez yayınlanan Almanca tehdit videosunda Almanya Başbakanı Merkel’e ağır hakaretler edildi ve "Afganistan’da İslama saldıranlara ve IŞİD’e saldıranlara verdiğin desteğin hesabını soracağız, intikam alacağız" denildi.

Avusturya akzenti ile kameraya karşısında "Hadi daha ne bekliyorsunuz? Günaydın, öğlen oldu." diyen Mahmound'un, "acele edin zaman geçmeden" "Kafirleri öldürün. Çok şeye gerek yok. Büyük bir bıçak alın ve tüm kafirleri öldürün. Onlar hayvan gibidir" şeklindeki 5 dakikalık YouTube'deki konuşması duyuluyor. Antik kent Palmira’da çekildiği anlaşılan videonun sonunda, elleri bağlı, yerde diz çökmüş iki kişinin de ağır silahlarla tarandığı ve feci şekilde katledildiği görülüyor. 

Ebu Omar El Almani isimli Alman teröristin konuşmasıyla açılan videoda, Almanya ve Avusturya’dan gelenler toplu olarak dinlerken görülüyor. Ardından sözü 30 yaşındaki Avusturyalı Mohammed Mahmoud alıyor.



TÜRKİYE' DE TUTUKLANDI VE SERBEST BIRAKILDI

Mahmoud’un 2013 yılında Avusturya’dan Türkiye’ye geçtiği ve Türkiye’de tutuklandığı belirtildi. Daha sonra serbest bırakılan Mahmoud’un IŞİD saflarına katıldığı açıklandı. Böylece, Türk hükümetinin IŞİD’cilere göz yumduğu iddiaları ile ilgili yeni bir delil ortaya konulurken, Alman Der Spiegel Dergisi, özellikle bu ayrıntıyı da Alman kamuoyuna duyurdu.



Videoda Almanya Başbakanı Angela Merkel’e seslenen Mahmud, "Sen, köpek Merkel! Peygamberimize hakaretin intikamını senden alacağız. Afganistan’da akıttığın Müslüman kanının hesabını senden soracağız. İslam Devleti topraklarındaki Allahsızlara (Kürtler) verdiğin silah yardımının intikamını senden alacağız. Hem de bunu sizin topraklarınızda yapacağız," diyor.

İSLAMA AYKIRI DAVRANANLARI KESİN

Hem Almanya’yı, hem Avusturya’yı tehdit eden Mahmoud, bu iki ülkedeki müslümanları, islama aykırı davrananları  sokakta, evlerde kesmeye davet ediyor. "Biz burada tatildeyiz. Artık sabah değil, İslam Devleti kuruldu, öğlen oldu. Allah bize bu cihada katılma fırsatı verdi. Çok şükür ki, İslam yasalarının geçerli olduğu bir yerdeyiz" diye bağıran Mahmoud, daha sonra iki kişiyi yanındaki IŞİD’li ile birlikte infaz ediyor.