BVG bilet kontrol görevlileri, genç bir kadının parmağını kırdı.

Parmağı kırılan 31 yaşındaki Juju Kim adlı kadın yaşadıklarını ve BVG çalışanlarının saldırgan tutumlarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Juju Kim’in sosyal medyada paylaşılan saldırı anına ait videoda, kurtulmaya çalışırken görevlilerden birinin Kim'in parmaklarını bükerek orta parmağının kırılmasına neden olduğu görüldü.

Almanya'da Çifte Vatandaşlık Yasası yürürlüğe giriyor Almanya'da Çifte Vatandaşlık Yasası yürürlüğe giriyor

t-online'nin aktardığı habere göre, hastaneye kaldırılan Kim, parmağını kıran BVG çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunurken, yaklaşık 2 ay mesleğini icra edemeyeceği hatta bir daha yoga öğretmenliği yapıp yapamayacağının bilinmediği açıklandı.

Açıklamada, “BVG uygulamasında dijital seyahat biletimi etkinleştirmeye çalışıyordum. Uygulamayı akıllı telefonumda açtığımda, bileti dijital olarak doğrulatamadan önce program birkaç kez dondu. Bu süre zarfında da, iki BVG bilet denetçisi tramvaya bindi. Geçerli biletimi gösterdim, ancak görevlilerden biri bana çok geç olduğunu söyleyerek aşağı inmemi istedi. Frankfurter Tor durağında tramvaydan inince kollarımdan tuttular. Tam olarak ne dediklerini hatırlayamıyorum ama bana bağırdılar ve beni itip kaktılar. Başından beri çok agresiftiler” dedi.