2 yıldan bu yana annesinin uyanık kaldığı saatlerde aynı cümleyi hiç durmadan tekrarladığını ve başka hiç bir şey söylemediğini belirten 35 yaşındaki Abdullah Cüceler, "Annemi götürmediğim doktor kalmadı, psikolojik olduğunu söylüyorlar. Ancak bir çare bulunamadı. 2 yıldır aralıksız hep aynı cümleyi tekrarlıyor. Bu durum çevresinde de artık rahatsızlık yaratmaya başladı" diyerek yardım istedi.

Annesinin çare bulunmayan sağlık sorunu yüzünden hayatlarının adeta zehir olduğunu  anlatan Abdullah Cüceler, "Acilen yardım istiyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızdan, gerek Başbakanımızdan, gerekse Sağlık bakamınızdan ilgi bekliyoruz. Daha önce 80 kiloydu, bu hastalık yüzünden 40 kiloya kadar düştü. Sürekli eriyor. Sanki bir bant kaydı gibi sürekli 'Canım Allah’ım, Ciğerim Allah’ım' diyor. Anneme babam bakıyor, ancak onunda psikolojisi bozuldu. Ona da bir şey olacak diye korkuyorum" diye konuştu.

Döndü Cüceler’in gelini iki çocuk annesi 32 yaşındaki Neslihan Cüceler ise şunları söyledi:

"Bu duruma kimse dayanamaz, hepimizin psikolojimizi bozdu. Sürekli aynı şeyi duymak insanı rahatsız ediyor. Götürmediğimiz doktor kalmadı, götürmediğimiz hoca kalmadı. Yani hiçbir şeyden çare yok. Sürekli 'Canım Allah’ım, Ciğerim Allah’ım' diyor. Eşimin de psikoloji bozuldu, o da ilaç kullanmaya başladı."

Eşinin durumuna üzüldüğünü ifade eden Mahmut Cüceler ise tedavi konusunda yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.



TD(AŞ/BY/SS)