Adamın söylediğine bak, 'Eskimo'lar Petrus'un fikirlerini savunuyor, diyor. Bunu diyen 68 devrimcisi İbrahim Seven. Bunu söylerken de Türkleri fetih yaptılar diye yerin dibine batırıyor, 1071 den itibaren cennet toprakların cehenneme döndüğünü anlatıyor.

Bildik ezberler, liberal, solumsu, Avrupacı, okumuş kim varsa hep aynı nakaratla başlıyorlar.

Nato temiz, kiliseler hümanist, şirketler enternasyonalist, Avrupa değerleri el üstünde, konuşan komünist.

Adam ya kendini çok akıllı sanıyor, ya da başkalarını enayi.

Petrus o kadar doğru ve haklı şeyler söylemiş ki Eskimolar bile onun fikirlerini savunuyorlarmış.

Eskimo'lara, Aborjinlere, Maya'lara Petrus'un fikirleri güvercin kanadında mı gitti?

Madem ki resmi tarihe karşısınız o zaman namuslu olalım ve namuslu sorular soralım.

Türkler Anadolu'ya, Ortadoğu'ya 1071 de mi geldi, yoksa 8.9.yyda Arap istilacılar tarafından köle olarak mı getirildi? Mesela bugünkü Irak Türkmenleri. Mısır'da Kölemen devletini kuran Türkler, nasıl geldiler oralara?

Resmi tarihin mavallarını bırakalım bir kenara, Türkler Fatih olarak değil köle olarak geldikleri ülkelerde köle olarak kalmayıp devlet kurdular. Oysa onlar köle idiler ve köle olarak kalmalıydılar değil mi? Edrak-ı bi itrak.

Türkler Anadolu'ya gelmeden önce Orta Asya'da nasıl bir hayat sürüyorlardı ve ne oldu da Anadolu'ya doğru göçetmek zorunda kaldılar. Taşkent, Buhara, Turfan gibi onlarca şehir devleti barışın, özgürlüğün ve adaletin ve zenginliğin coğrafyası değil miydi?

Bu şehir devletleri aynı zamanda Ortadoğu, Avrupa feodal Hristiyan baskısından kaçan mültecilerin sığındıkları alan değil miydi?

Kimler yıktı bu ülkeleri, kimler talan etti, kimler köle etti halkını?

Türkler Anadolu'ya geldiklerinde Fatih mi idiler yoksa özgürlük ve eşitliğin kadim devrimcileri Kızılbaş mı? Kızılbaş Türklere katli vacip hükmü veren tarikatçı derebeylerle sizin aranız nasıldı mesela, nasıl oldu da Kızılbaş Türkler 300 yıl boyunca katledilirken siz, Petrus'un barışçı çocukları devletin gözdesi, sevgilisi idiniz? Sadık millet ünvanına sahip oldunuz da tüm zenaat size verildi?

Kızılbaş, katlivacip Türkler özel mülkiyet bilmezlerdi, o nedenle Ahi kollektifleri kurdular, kendi çarşılarını bina ettiler, kardeşlik kültürüyle yaşıyorlardı, sahi Ahi teşkilatı neden yasaklandı, işin ilginç yanı yasaklanan Ahi üretimhaneleri neden Petrus'un çocuklarına verildi, Milleti Sadıka oldukları için olmasın. Sadık millet, yani devletin tüm icraatlerine sadakatle bağlı ve destekleyen demek değil mi? Yani Kızılbaş katliamlarını 300 yıl boyunca tam gaz desteklemişsiniz, belki de planladınız hani o uhrevi kiliselerin manevi köşelerinde. Karşılığında onların çarşılarını size hibe etmiş devlet, zenaat yapmayı sadece size zimmetlemiş, Türklere yasaklamış. Küçük bir yağma değil. Değil mi?

Türkler devletin haksızlığına karşı ayaklanırken sizin sadık milletler devletin hangi kademelerinde para, ticaret, üretim kaynaklarını ele geçiriyordular? Aynen Gezi günlerinde 'Hükümeti yıktırmayacağız' diye kendini yırtarken ihale kapma yarışındaki 'ezilenler' gibi!

Tarihte hiç Ermeni ayaklanması, Rum başkaldırısı, Süryani direnişçi, Kürt Celali duyan var mı?

Tüm ayaklananlar Türk, Yoksa ayaklandıkları için mi barbarlar, Osman Öcalan Heval Akit tv'de diyor ya, Aleviler sadece isyan etmesini bilir.

Evet Türkler devrimciliği Marks'tan öğrenmedi, Marks, onun babası, dedesi, dedesinin dedesi anarahmine düşmeden Türkler özel mülkiyete karşı, din baskısına karşı, ulusal baskılara karşı mücadele ediyorlardı. Türkler kendi kurduğu devletin haksızlıklarına karşı devrimlerde helak olurken Petrus'un çocukları saraylarda yandaşlığa zirve yapıyor, sultanlara cariye taşıyorlardı.

Türkler kendi kurdukları devletlerin sarayında ikamet bile etmediler, ikrah ettiler.

Fetret devrinden sonra Türkler saraya adım atmadı, Bedrettin'den sonra saray Bizans devleti oldu, saraya Türk-men kadın girmedi.

Sahi kuzum, hani sizin o muhteşem Babil medeniyetiniz, hani övgüyle bahsettiğin, göğsünü şişiren Asurlar, kölelik düzenini -insan ticaretini Dünya'ya öğreten krallarınız, okumayı yazmayı kimden öğrenmişlerdi. Hani Sümerler denen bir halk varmıştı? Sahi nerden gelmişti de nereye gitti o Sümerler, en az 300 kelimesinin günümüz Türkçesi ile aynı olan Sümerler. Ne yaptınız o halka. Yoksa sizin krallar, çöl sıcağında avlayacak bişey bulamayınca insan avlarken, avcılık sporunu medeniyete dahil ederken onları avlamış olmasınlar.

Yahu niye Türkler hep sonradan istilacı olarak gelmişler, nerden çıkartıyorsunuz, Araplar, Aramlar, Persler o topraktan mı çıkmışlar? Herkes bir zaman bir yerlerden gelmiş, tüm insanlık tür olarak Afrika'dan çıkmamış mı, bilimsel evrim gerçeği bu değil mi?

Peki o zaman bir soru daha, senin çok seviyor olman gereken Romalılar kimden öğrenmişti alfabeyi, konuşmayı, düşünmeyi, hani kurt mitolojisini öğrendikleri E-Trüskler değil mi? Neden E-Trüsk yazıları okunamıyor, Uygur  Alfabesiyle okunabildiği halde?

Medeniyet tarihini yazanların işine gelmiyor olabilir mi?

Medeniyetinizin tüm paradigmalarını tersyüz edecek diye mi, Sokrates miydi Etrüsklere nefret yazıları yazan, kadınlarla eşit beraber dansettikleri için, arazilerine çit çekmedikleri için.

İşin üzücü bir yanı var biliyor musun eski yoldaşım, liderim, abeyim, ben seni yoldaş sanmıştım, komünist falan sanmıştım. Hakikaten aldanmışım.

İnsan tanrıya inanır, bu normaldir, ama senin tanrıya falan inanmadığını biliyorum inanmıyorsun, sen hıristiyanlığı kültür olarak savunuyor ve yüceltiyorsun. Bunu yaparken de Türk düşmanlığı yapıyorsun, hem de o kadar alenen, açık ve sarih, yani kaba bir şovenist olarak yapıyorsun.

İnsanda azıcık insaf olur, vicdan olur, Türkler ne kadar Fatih iseler, Hıristiyanlar katmer katmer Fatih değil mi? Türkiye’ye adını veren Türkmenler Fatihlikle hiç övünmediler, övünmüyorlar ama komunist olduğunu iddia eden sen, Petrus’un fikirlerinin yayılmasından övünüyorsun, bununla emperyalist kolonyalizmi akladığını biliyorsun.

Ermeni katliamı diye tutturmuşsunuz, katliam kötüdür, kınıyorum, ama katliamda Türk unsuru kim onu bana bir gösterseniz e? Osmanlı devletinin sahibi en fazla Ermeniler ve Rumlar değil miydi, tarikatlarla al takke ver külah eden, emperyalistlerle kumpaslar kuran onlar değil miydi. Yani Tayyibin Fetösü gibi değil miydi. Ortaklık bozulunca birbirlerine girmediler mi?

Suçlu neden o dönem hiçbir varlığı kalmamış olan Türk!

Ah o isim. O Türk ismi, o ismi yeryüzünden silmedikçe rahat uyuyamayacaksınız.

Ah o idrak-ı bi itrak, katli vacip halk

Şeriatçı prof. yandaş tvlerde bağırıyordu, 'keşke kızılbaşların kökünü o zaman kurutsaydılar' diye, sen de içinden öyle bağırıyorsun satır aralarında, duyuyorum. Ne kadar da benziyorsunuz birbirinize?

Uyumayın, uyuyamayın, elinizden gelen kumpası, planı yapın, öfkenizde nefretinizde boğulun, biz Enel Hak biliriz, Hak'kın bir gün galip geleceğine itimadımız sonsuz.

Siz sıkıştığınızda inanın yine tek yardım eden biz oluruz.

Ama Babilden kalan medeniyetiniz de kininizle birlikte yokolsun.

Şerler defolsun.

Aşk ile.