Uludağ'da 16- 17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek '1'inci Uludağ Ekonomi Zirvesi', bugün verilecek resepsiyon ile başlayacak. Onur konuğu olarak Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın açılış konuşmasını yapacağı programda, birçok işadamı, ekonomi ile ilgili güncel konular hakkında görüşlerini bildirecek.

Grand Yazıcı Otel'de düzenlenecek zirvenin ilk gününde 'İş Lideri Türkiye 2023: Hedef ilk 10 ülke', 'Üretim Cephesinde Neler Oluyor?', 'Otomobilin Yarını', 'Turizmde yeni dönem', 'Geleceğin sektörleri', 'Ceo'nun yeni ajandası', 'Finans merkezine doğru' başlığı altındaki konular tartışılacak.

Birçok sanayici ve iş adamının da katılacağı zirvede, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Karsan Murahhas Azası Jan Nahum, Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Renault Mais Genel Müdürü Ali Aybar, Strateji Profesörü Pankaj Ghemawat, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Ethem Sancak, Ali Ağaoğlu, Ali Özdoğan gibi iş dünyasının önemli isimleri yer alacak.


ST(FK/BT)