Kiev’in en prestijli otellerinden Fairmont Grand Otel’de 6-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuarda, İstanbul, Ege ve Akdeniz’in en son projeleri Ukraynalı seçkin davetlilere sunulacak. Fuarın organizatörü IMC Production şirketinden yapılan açıklamada, fuar öncesi Ukraynalı emlak yatırımcılarına yönelik iki ay sürecek çok geniş bir tanıtım kampanyası gerçekleştirileceği belirtildi.

Eski Sovyet coğrafyasında Rusya’dan sonra gayrimenkul yatırım oranı en yüksek ülke olan Ukrayna’da, halkın yurt dışında emlak yatırım oranının 2011 yılında bir önceki seneye göre yüzde 28,5 arttığı vurgulanan açıklamada, ŞÖYLE DENİLDİ:

“Türkiye Ukrayna halkının en sevdiği tatil ülkesi olmasının yanında yazlık amaçlı ev alımları için en uygun ülke konumunda. Ulaşım imkanlarının çeşitliliği, mesafenin yakınlığı, iklim ve doğa güzellikleri, ayrıca vizelerin karşılıklı kalkması nedeniyle Türkiye Ukraynalılar için en uygun emlak yatırım bölgesi. Ukraynalı yatırımcıların önceden Antalya ve çevre bölgesinde yoğunlaşan ilgisi son yıllarda İstanbul'u da kapsayarak ciddi artış gösteriyor."



SK(GE/İD)