Bursa'da oynanan Türkiye A Milli Takımı ve Slovakya Milli Takımı maçı öncesi Botanik Park İskender Efendi Konağı’nda basın mensupları ile bir araya gelen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, telefon, internet ve TV ihtiyacını tek pakette toplamayı başardıklarını dile getirdi. Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak için yola çıktıklarını belirten Yılmaz, “6.1 milyonu aşkın abone ile dünyada 10’ncu büyük operatörüz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla 81 ilde TTNET fibernet paketini sunmaya başladık. Yatırımlarımız devam ediyor. Bu yıl TTNET için fiber yıl. İnternete artık daha hızlı erişilecek. 5 GB’lık veriyi, 1Mbps hızda 13 saatte indirilen aynı veriyi TTNET Fibernet ile 100 Mbps hızla yaklaşık 8 dakikada indirebileceksiniz. TTNET WİFİ gibi birçok servisten de ücretsiz yararlanma olanağı bulacak” dedi.

31 İLDE TİVİBU HİZMETİ

IPTV teknolojisiyle evlere sunulan yeni dönem televizyon platformu Tivibu Ev’i 31 ilde sunduklarını kaydeden Yılmaz, amaçlarının 81 ile yaymak olduğunu ifade etti. Tivibu’nun yeni uygulaması ile İPhone ve İPad’lerin televizyon kumandası haline geldiğini vurgulayan Yılmaz, dünyada bir iki operatörün kullandığı bu uygulamanın Tivibu ile ilk kez Türkiye’ye geldiğinin altını çizdi.

Tahsin Yılmaz, Bursa’da 250 bin TTNET ADSL abonesi bulunduğunu Bursa’nın internet kullanımında 5’nci sırada yer aldığını aktardı. Bursa’da 100 haneden 37’sinin TTNET abonesi olduğunu söyleyen Yılmaz, Tivibu Ev paketi için 20 olan bölge yatırımlarını 30’a çıkarttıklarını sözlerine ekledi.



SÇ (FK/RT)