Trakya Aktif İş Adamları Derneği tarafından Çorlu’daki bir otelde düzenlenen yemeğe Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı CHP'li Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Abdulkadir Konukoğlu ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Toplantıda konuşan Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye’de tekstil sektörünün bitmeyeceğini, sektörün dünya üzerindeki yerini aldığını söyledi. Konukoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de tekstil bitmez. Yeni doğan bir bebeği de tekstil ürününe sararlar, öleni de tekstil ürününe sararlar. Bu nedenle de, tekstil sektörü bitmez. Türkiye, şu anda yavaş yavaş dünya üzerinde tekstildeki yerini alıyor. Ülkemizde, kalifiye tekstil elemanlarıyla, çok güzel moda ve tasarımlı tekstil ürünleri üretilmeye başlandı. Bu bakımdan, Türkiye bir gün tekstilde İtalya'nın önüne geçebilir. Tekstilin geleceği parlak. Bu arada, yeni yatırım alanları arasında da geleceği çok parlak görünen sektörlerin başında teknoloji geliyor. Parası olanların teknoloji alanlarında yatırım yapması gerektiğini düşünüyorum." 

Daha sonra Trakya Aktif İş Adamları Derneği tarafından hazırlanan plaketi Kaymakam Hulusi Doğan, Konukoğlu’na verdi.



MY(LK/COŞ)