Hilton Kayseri Oteli'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Kayseri Sanayi Odası,Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, KOSGEB ve TİKA’nın katılımı ile yarın açılacak, 29 Nisan’a kadar sürecek etkinliğe yurt dışından 30 heyetin geleceğini söyledi. Ersözlü, şöyle dedi:

"Sektörde büyük ses getiren, sektörün büyüklerinin katıldığı, Kayseri 2. Mobilya Fuarı 30 farklı ülkeden ve yurtiçinden katılımla yarın açılacak. Bu yıl yüzde 40 büyüme ile 18 bin metrekarelik alanda 4 ayrı bölümde sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajı ile dünya vitrinine çıkacağı eşsiz bir platform olacaktır. Bu fuar, Türk mobilya sektörünü dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla Kayseri’de bir araya getirecek fuar, yerli mobilya üreticilerinin artan rekabet gücüne katkı sağlayacak."

Kayseri 2'nci Mobilya Fuarı'na başta Mobilya Alman Satın Alma Birliği (BVDM) olmak üzere Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Fas, Fransa, Gürcistan, Hırvatıstan, Irak, İran, İtalya,Kazakistan, Karadağ, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Türkmenistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan heyet ve alıcılar gelecek. Fuar 25-29 Nisan tarihleri arasında saat 10.00-20.00 arasında ziyaretçilere açık kalacak.



OE,DÖ(OE/İD)