Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Erdemir Göztepe Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek öncesi gazetecilerle sohbet eden Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen, fabrikadaki bakım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özgen, "Şu anda fabrikalarımızda çok büyük bir bakım faaliyeti yürüyor. Günde 1000 kişi çalışıyor. Amacımız bu tesisleri en kısa zamanda ayağa kaldırmak. Bugün Yönetim Kurulu Başkanımız, Valimiz, Milletvekilimiz bir araya geldik. Kendilerine de bu çalışmalarımız ve gelecekteki planlamalarımızla ilgili bilgi vereceğiz" diye konuştu.

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar da "Bölge ile ilgili ortak konularımız var. İleriye dönük düşüncelerimiz, güzel fikirlerimiz var. Bunları tekrar değerlendireceğiz. Hep pozitif şeyler" dedi.

Yemeğin ardından açıklama yapan Vali Erol Ayyıldız, Erdemir'e nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Milletvekili Ercan Candan ise "Erdemir'in bakım, onarım ve modernizasyon çalışmalarını konuştuk" ifadelerini kullandı.



İÇ(EE/CK)