Turgut Aydın Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve merkezi İstanbul'da bulunan English Home şirketinin Genel Müdürü Erdem Gündüz, Bursa'da şirketin çalışmaları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mağazalarında ev ile ilgili her türlü eşyayı sattıklarını söyleyen Gündüz, ürünlerinde İngiliz stili ev tarzını yansıttıklarını dile getirdi. Ulaşılabilir fiyat seviyesi ile kaliteli ürünler sunmaya çalıştıklarını ifade eden Gündüz, ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi ve beğeni gördüklerini vurguladı.

Organize ev perakende zincirinde Türkiye'de lider marka olduklarını söyleyen Gündüz, bu yıl mağaza sayılarını arttırarak büyümeyi hedeflediklerini belirterek, "Çok kısa süre içerisinde mağaza sayımızı arttıracağız. Faaliyette olan yaklaşık 100 mağazamız var. Bu sayıyı sene sonuna kadar 120'ye çıkarmayı planlıyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Arnavutluk ve Ukrayna'da 9 mağazamız var. Bu ülkelerdeki mağaza sayımız artacak. Orta Doğu ve Doğu Avrupa'da da yeni mağazalar açacağız. Bu yıl yurt dışına biraz daha ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

Yurt içinde ve dışında mağaza sayısını arttırarak Türkiye'deki yerli üreticiler için markalı ürün ihraç etmeye yönelik kanal oluşturduklarını dile getiren Gündüz, bu şekilde ihracata da katkı sağladıklarını kaydetti.

Mağazalarının bulunmadığı bölgelere ürün tedariği için online satış hizmeti verdiklerini de açıklayan Gündüz, bunun mağazalarına ulaşamayanlar için güzel bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.