Bodrum'un Ortakent Yahşi Beldesi'nde, Midtown Alışveriş Merkezi bünyesinde Türkiye'nin 28'inci CarrefourSa Hipermarket'i açıldı. 5 bin metrekarelik alana kurulan mağazanın açılışı, gerçekleştirilen kokteylle yapıldı. Açılışa, CarrefourSa Genel Müdürü Fransız Guillaume de Colonges, Satın Alma Direktörü Rami Baitieh, Saha Direktörü Şenol Arpacı, Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Dicle Atalay, Hukuk Direktörü Merter Özay, Pazarlama Direktörü Stephane Joly, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve davetliler katıldı. Açılışı personeli ile yapan Fransız Genel Müdür Colonges, müşterilerin ürünlerini kasadan geçirdi. 24 kasa, 12 bin çeşit ürün ve 130 çalışanıyla hizmet verecek olan Bodrum Midtown CarrefourSa Hipermarket'in, 3 binin üzerinde taze gıda ürününü sağlama imkanı sunacağı belirtildi.

CarrefourSa Genel Müdürü Guillaume de Colonges, yaptığı açılış konuşmasında, 20 yıldır Türkiye'de yatırım yaptıklarını belirtti. Türkiye’de kalıcı olmayı hedefleyen bir parakedende devi olduklarını ifade eden Colonges, "Uluslararası ticarilerimiz, yerel deneyimimiz ve 7 bin 500 Türk personelimizle CarrefourSa olarak küresel düşünüp, yerel hareket etme yeteneğine sahibiz. 1993 yılında İçerenköy'de açtığımız ilk hipermaketimizle Türk tüketicilerini hipermarket konseptiyle tanıştırdık. Türkiye genelinde 216 süpermarket ve Bodrum Midtown CarrefourSa Hipermarket'le birlikte 28 hipermarketimiz hizmet vermektedir" dedi.

MAVİ HAT VE EL TERMİNALI UYGULAMASI

CarrefourSa Hipermarket, yaptığı Mavi Hat uygulamasıyla kasa beklemelerine son veriyor. 24 kasanın bulunduğu hipermarkette, kasa önlerinde bulunan mavi hattın gerisinde kalan müşteriler için, anında yeni bir kasa açılması uygulamasına geçiliyor. Kasada uzun kuyrukların oluşmasını engellemek için yapılan bu uygulamanın yanı sıra, bekleme süresini kısaltmak ve ödemeyi hızlandırmak için mağaza görevlileri tarafından 'el terminali' adı verilen cihazlarla kasaya gitmeden toplam alışveriş ücreti hesaplanacak.

Yaz sezonuna yetiştirilmek istenen hipermarkette açılış sırasında da çalışmaların devam ettiği dikkat çekti.



SŞ(İÖ/SS)