Erdemoğlu Holding, Merinos'un yaklaşık 2 bin 100 çalışanı ve ailelerini Dülük Tabiat Parkı'ndaki Bahar Şenliği'nde bir araya getirdi. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker'in de katıldığı piknikte, holding yöneticileri ile çalışanların tokalaşması sırasında uzun kuyruk oluştu. İşçilere hitaben kısa konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemoğlu, makine halısı üretiminde Gaziantep'te 3, Rusya'daki 1 tesis olmak üzere toplam 4 tesiste yılda 25 milyon metrekare makine halısı üreterek, dünyanın en büyük halı üreticisi konumuna geldiklerini söyledi. Elde ettikleri başarıda çalışanların payının inkar edilemeyeceğini anlatan Erdemoğlu, şöyle dedi:

"İhracatımız giderek artıyor. Geçen hafta Başbakanımız Erdoğan'ın elinden ihracat rekortmeni ödülü aldık. Bayrağımızı yükseklere taşıyan çalışanlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz, daha önce arsası ve maliyetinin 3'te 2'sini karşılayarak 5 yıl görev yapan çalışanlarımızdan 500'ünü ev sahibi yapmıştık. Şu anda da 350 evin daha yapımı sürüyor. 1100'ü Gaziantep'te olmak üzere 6 bin 500 kişinin istihdam edildiği Erdemoğlu Holding sizlerle elele büyümeye devam edecek."

Piknikte 15 çalışma yılını dolduranlara plaket ve birer cumhuriyet altını hediye edilirken, Merinos çalışanları davul- zurna eşliğinde neşeli saatler geçirdi.



DHA(AK/OA/İD)