Yaklaşık 1,5 aydır BTSO bünyesinde yürütülen Alışveriş Şenliği saha çalışmaları sonuçlandı. 8'inci Bursa Alışveriş Şenliği'ne katılacak işyerlerinin yüzde 23'ü Altparmak, yüzde 21'i Kapalıçarşı, yüzde 14'ü Nilüfer Bölgesi'nde ve geriye kalan yüzde 42'si de Garajaltı, Heykel, Çekirge, Mudanya, Kestel, Görükle ve Gürsu'da faaliyet gösteriyor. Şenlik kapsamında yapılacak indirimler yüzde 5 ile yüzde 50 arasında değişim gösterecek.

Bursa ve çevresinde dinamizm yaratarak, Bursa'yı yaz sezonunda canlı tutmak, kentte nakit para sirkülasyonuna ivme kazandırmak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla, 2005 yılından bu yana Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle düzenlenerek geleneksel hale gelen Bursa Alışveriş Şenliği'ne Anatolium AVM, As Merkez AVM, Carrefoursa AVM, Kent Meydanı AVM, Korupark AVM, Meridyen AVM, Zafer Plaza AVM ile Gürsu ve Görükle'deki işyerlerinin de katılımı olacak.

DEĞERLİ HEDİYELER KAZANMA ŞANSI

Başta gıda, tekstil, ayakkabı, kuyum, elektrik - elektronik, ev dekorasyonu ve inşaat olmak üzere tüm sektörlerden perakende ticaret yapan 6 bin 207 işyeri, 15 Ağustos- 15 Eylül tarihleri arasında indirimli satış yaparken, bir yandan da tüketiciler yaptıkları her 50 TL ve katları alışveriş ile çekilişe katılma şansı elde edecek. 8'inci Bursa Alışverişi Şenliği kapsamında 50 TL ve katları alışveriş yapan tüketiciler, kurulacak danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek şans kuponu alabilecek.

8'inci Bursa Alışveriş Şenliği'ne ilişkin detaylı bilginin 'www.bas.org.tr' adresinden alınabildiği şenliğin hediye çekilişi 21 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek. Çekiliş sonrası 1 kişiye 2012 model otomobil, 8 kişiye LCD TV, 8 kişiye dizüstü bilgisayar, 8 Kişiye çamaşır makinesi, 8 kişiye bulaşık makinesi, 8 kişiye buzdolabı, 8 kişiye ocaklı mini fırın ve 8 kişiye de cep telefonu hediye edilecek.



ST(FK/COŞ)